Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Diğer > Geyik

Geyik Sınırsız Geyik Burada. Fazla Kasmayın Yine de:))

LinkBack Seçenekler Stil

Bende mi Bir Sorun Var?
Alt 10.02.2007, 04:56   #1 (permalink)
Kurban Fan

reverdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bende mi Bir Sorun Var?

genelde konştuumz kadar hızlı yazamadıımzdan kişilerle konşrken sanal ortamda klawyede şekil we ses olark birbirine benzeyen bikaç harften en son bastıımz harfe genelde en yakn olanını kullanmamz bence tammn mantklı bi olay ama zmn geçtikçe dallanan ses kaymaları artk özentilik boytlarına ulaşmş durumda!!!neden daa vurgulu we temiz bi ses olan "z" yerine daa bi pötrklü "s" sesi kullanılır ki;şirin mi görünür bi insan böle yaznca? ya da ne biliim gerçekten konşmayı bile tam öğrenememş bi çock kadar saf olduundan mıdr bu benzemeye çalşma çabası...bence tamamn birinden görülp de saçma bi şeklde yayıma uğramş ya da gnel vizyon tarafndan bize yawaşça empze edilmş sinr bozucu olaylarn en bast hallerinden birisidr bu!!! şimdi belki aranzdan buna hiç dikkta etmemş olanlar çıkıcak,we de sayıları burda da çok fazla olduundan bana karşı tawr alanlar olcak ama beni rahatsz edio sadece belirtmek istedm.
You got to run
Stay away from the light
The eraser's here to twist your mind

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 10.02.2007, 08:57   #2 (permalink)
Kurban Fan

ÖnCEliKLE BU K0NuYA DegİnDiGin içiN tŞk eDeRİM GüSel Bi KOnu asLınDA BNdE yAsıdA bAHsEtTiNgin KişİleDeN sAyILıRIm AMa BidE OLayIN şU yöNü vAR Her ne kadAr TürkçE yAZıLDıgI giBi OKunAnbİ dİL olSAdA gÜNlüK koNUşmA dİLİ VE yAZı Dili faRklIdIR KoNUşMa DilİNdE -yOR- tÜrÜ EklER gENeLde YuTuLuR noRMaL olAnıda BuDur Ve GenElde İnt,mSn,fOrUMlAr, vEyA soHBet OdaLaRI olSun BU tüR oRAtmLarDa KOnUŞMa DİLi YazI dİLİ olAraK KUllAnılIR deDiGin HaRF dEİŞimLERiDE BnCe KOnYŞMa DİLiNİn EtKiSiyLe OLuşMUş ŞeyLer -k-g- gİbİ hARflERe -q- deNMesi NE OraNdA dOGrUDur bİLmiYoRum FaKAt -Z- s- gİbİ yAKın HArfLerİN kullAnılmAsı BencE raHaTSısLık VerEcEk orAnDA DEgİL ve bu DEdİgİN gİbi LkAvYe AlIŞKanKIGı Ne KOnuşMa dİLİnDE Z yE s nEDe OKuldA deftERE YazARKEn z yİ s diE yazARSın... AYrICa kLAvYe 'W' ile deGİL 'v' İLe yaZılıR

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 14.09.2007, 18:30   #3 (permalink)
Kurban Fan

sadıksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sadıksu - MSN üzeri Mesaj gönder

bence bu konuyu bukadar ciddiye alıp demogoji yapmanın anlamı yok mesela sen yasmanın yazmak demek olduğunu anlayabiliyosan sorun yok gereksiz bi muhabbet ewet tawır da tavır diye yasılır ayrıca pötürük kelimesinin türk dil kurumunda karşılığı yoktur arkadaşım

Konu sadıksu tarafından (14.09.2007 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir..

Alt 14.09.2007, 19:46   #4 (permalink)
Kurban Fan

tekinist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben de s kullanırım z yerine bence de Esra nın dedii doğru sen benim ne dediimi anlıosan sorun o0lmamalı günlük yaşamda doğru kullandıın sürece dili bence çok ta kasmaya gerek yok mesela sen de v yerine w kullanmışsın bu senin neden hoşuna gidiosa ya da neden böle kullanıosan biS de bu yüSden böle kullanıoruS

Tanıştım ÖZümle gerçek benle!!

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE TEKİNİZM

Alt 14.09.2007, 21:16   #5 (permalink)
Kurban Fan

kurban_dnz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kurban_dnz - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
sadıksu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bence bu konuyu bukadar ciddiye alıp demogoji yapmanın anlamı yok mesela sen yasmanın yazmak demek olduğunu anlayabiliyosan sorun yok gereksiz bi muhabbet ewet tawır da tavır diye yasılır ayrıca pötürük kelimesinin türk dil kurumunda karşılığı yoktur arkadaşım
bnde esra yha katılıorm bnce şirinlktr yazmak yerine yasmak dmk bnm z harfine karşı bi antiptm war ztn o ysden z yerine s kullanıorm snçta herkes istedii gibi yasar konu açlcak kdr bi deeri yok bnce bu konunun

the black parade

I dont love you

Alt 14.09.2007, 22:03   #6 (permalink)
Moderator

çatlak_baterist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çatlak_baterist - MSN üzeri Mesaj gönder

bence tam aksine çok iyi bir konu olmuş bence bunlara dikkat edilmeli Türkçemizi katletmek olur bu yoksa.. 'v' harfini niye 'W' ye çeviriyoruzki yani bu özentilik olmazmı birazda tamam göre göre insanlardan sende alışıyorsun 'z' yerine 's' yazıyorsun ara sıra ama bence bu şirinlik falan değil sadece dikkat çekmek diye düşünüyorum ayrıca forumda 'dilimize' sahip çıkarsak sevinirim.. bu konuyu açanada sonsuz minnettarlığımı iletiyorum

Alt 14.09.2007, 22:14   #7 (permalink)
Moderator

pufff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

pufff - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
chatlak_baterist´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bence tam aksine çok iyi bir konu olmuş bence bunlara dikkat edilmeli Türkçemizi katletmek olur bu yoksa.. 'v' harfini niye 'W' ye çeviriyoruzki yani bu özentilik olmazmı birazda tamam göre göre insanlardan sende alışıyorsun 'z' yerine 's' yazıyorsun ara sıra ama bence bu şirinlik falan değil sadece dikkat çekmek diye düşünüyorum ayrıca forumda 'dilimize' sahip çıkarsak sevinirim.. bu konuyu açanada sonsuz minnettarlığımı iletiyorum
sana sonuna kadar katılıorum tabikide yazma dilinde kısaltmalar kullanılmalı ama artık bu öyle bir hal aldı ki insanlar gereğinden fazla saçmalar oldu bende 'z' yerine 's' yazılmasından nefret ederim aynı zamanda da 'k' yerine 'q' koyulması gibi.. konunun açılması gerçekten çok iyi olmuş güzel bir eleştri tekrar teşekkürler reverdi arkadaşımıza

Alt 14.09.2007, 22:21   #8 (permalink)
Kurban Fan

poisonous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hiç birinize katılmıyorum arkadaşlar türkçeyi adam gibi yazmak çok mu zor yahu işiniz çok mu acele hep böyle diye diye dil iyice baltalandı reklamda adamlar bile seküre diyeceğine sheküre diyor.uyuz oluyorum ya.ayrıca şirinlik için s de arada kullanılır zırt bırt değil bence...
Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!

Alt 14.09.2007, 22:35   #9 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder

öncelikle belirteyim z yerine s kullanılması ile v yerine w kullanılması bence aynı şey...

ha elbette benim de bütün mesajlarımı ararsanız kesinlikle bu şekilde kullandığım birkaç mesajımı bulursunuz bazen işin kolayına kaçabiliyoruz, sonuçta bu sitede sizden kompozisyon yazmanız istenmiyor elbette günlük yaşamın resmiyetinden biraz kurtulacağız ama bu ipin ucu kaçıyo bazen. (bakın kaçıyoR) e ben bunu bilmiyo muyum yada deminki parantez kullanımımın yanlış olduğunu bilmiyor muyum, elbette biliyorum ama konu bilip bilmemem değil...

umarım biraz olsun açıkca anlatabildim istediklerimi! sonuçta elbette bizim burda virgülleri doğru yerde kullanmamız dili geliştirmez / kurtarmaz ama bu dili düzgün kullanmayıp üstüne üstlük birde bozulmasını yaygınlaştıran bide biz gençlersek (ki 16-24 yaş arası sitenin büyük çoğunluğu) o zaman cidden güzelim dilimizde birşeyler kötü gitmeye başladı demektir...

sizce de söylediklerim makul gelmiyor mu?

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Alt 14.09.2007, 22:48   #10 (permalink)
Kurban Fan

tekinist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Direnk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle belirteyim z yerine s kullanılması ile v yerine w kullanılması bence aynı şey...

ha elbette benim de bütün mesajlarımı ararsanız kesinlikle bu şekilde kullandığım birkaç mesajımı bulursunuz bazen işin kolayına kaçabiliyoruz, sonuçta bu sitede sizden kompozisyon yazmanız istenmiyor elbette günlük yaşamın resmiyetinden biraz kurtulacağız ama bu ipin ucu kaçıyo bazen. (bakın kaçıyoR) e ben bunu bilmiyo muyum yada deminki parantez kullanımımın yanlış olduğunu bilmiyor muyum, elbette biliyorum ama konu bilip bilmemem değil...

umarım biraz olsun açıkca anlatabildim istediklerimi! sonuçta elbette bizim burda virgülleri doğru yerde kullanmamız dili geliştirmez / kurtarmaz ama bu dili düzgün kullanmayıp üstüne üstlük birde bozulmasını yaygınlaştıran bide biz gençlersek (ki 16-24 yaş arası sitenin büyük çoğunluğu) o zaman cidden güzelim dilimizde birşeyler kötü gitmeye başladı demektir...

sizce de söylediklerim makul gelmiyor mu?
Gerçekten söylediğin şeyler hoş ve güzel haklısın bu konuda ama sende diyosun sonuçta burda kompozisyon yazmıoruz ki...
Bence bu kullanımlar bi yerde samimiyet katıyo olaya ciddiyetten uzaklaştırıyo ama ciddiyetten uzaklaşmak derken laubalilik diil kastım
Ama dediin gibi gerçekten düşününce birazcık da ipin ucu kaçıyo sanırım bende onlardan biriyim ama önemli olan birazcık da o dengeyi sağlayabilmek

Tanıştım ÖZümle gerçek benle!!

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE TEKİNİZM

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil