Soru: Piliç karşıdan karşıya niçin geçer?
Yanıtlar:
-Rene descartes: Yolun öbür tarafina gecmek icin.
-Eflatun : Iyiligi icin. gercek, öteki taraftadir.
-Aristoteles : Karsidan karsiya gecmek pilicin dogasidir.
-Karl marx : Tarihsel olarak kacinilmazdi.
-Hipokrates : Pankreasinin asiri salgisi yüzünden.
-Martin luther king : Tüm piliclerin nedenini aciklamak zorunda kalmadan özgürce karsidan karsiya gectikleri bir dünya düslüyorum.
-Hz. musa : Ve tanri cennetten inip pilice dedi ki: "karsidan karsiya gececeksin!" ve pilic karsidan karsiya gecti ve
tanri bunun iyi oldugunu gördü.
-Richard m. nixon : Pilic karsidan karsiya gecmedi, tekrar ediyorum, pilic asla yolun karsisina gecmedi.
-Sigmund freud : Pilicin karsidan karsiya gecmesiyle ilgilenmeniz, sizde güclü bir cinsel güvensizlik duygusunu ele vermektedir.
-Budha : Bu soruyu sormak, sizin kendi pilic doganizi inkar etmektir.
-Galilei : Oysa pilic karsidan karsiya geciyor...
-Charles de gaulle : Pilic belki yolun karsisina gecti, ama otoyolun karsisina henüz gecmedi.
-Einstein : Pilicin yolun karsisina gecmesi ya da yolun pilicin ayaklari altinda yer degistirmesi, tümüyle sizin gösterdiginiz referansa baglidır.
-Bill Clinton : Anayasa üzerine yemin ederim ki bu pilicle aramda hic bir sey gecmemistir.
-George w. bush :Pilicin bu yolda bm kararlarina ragmen cezalandirilmadan karsidan karsiya Gecmesi, demokrasiye, özgürlüge ve adalete kafa tutmaktir. Bu durum, o yolu bizim coktan bombalamis olmamiz gerektigini göstermektedir.
Süleyman demirel : Pilic gecmisse gecmis, gecmemisse gecmemistir.
-Tansu ciller : Bu memleket için karsidan karsiya gecen pilic de bizimdir, üstünden gecen traktör de bizimdir
-R. tayyıp erdogan : Ben tavuklu sandvic de satmistim.
-Abdullah gül :Hayır, bana böyle bir bilgi verilmedi ama karsidan karsiya gectiyse hükümet geregini yapar.
-A.necdet sezer : Karsiya gectigi nokta kamusal alansa, basörtülü gecemez
-Türk erkegi : Pilic sarisin mi ? esmer mi?

D