Tekil Mesaj gösterimi

Alt 18.08.2007, 00:23   #3 (permalink)
anorexia
Kurban Fan

anorexia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

anorexia - MSN üzeri Mesaj gönder

8 yasındaydım,dedemlerin yanında giresunda tatiL gibi bişi yapıodum tabi ne kadar tatil oLr biLemem!!peki sen madem bilemiceksen bunları bana neden anlatıyosun diosun!!du acele etme 7 aylıkkenmi doğdun lafa gircez heralde!!nese saten yağmur yağdığı için toprak kokusu ile yeşil manzara önünde yatmayı çoq severdim!!peki banane diosun!! annadım!!konuya giriyim artık senimi kırcam!!17 ağustos sabahı bi kalktım televizyonlarda bişiler var ama tam anlamaya çalışıyorm!!deprem nedir ilk defa gördüğüm için bişiler soruorm anneme ama onlarda dalmışlar haberlere sorularımın cevabını alamıyordum.Televizyonun sağ üst köşesinde biLmem hiç gördünüzmü site sayaçları gibi durmadan artan 1000 leri 2000 leri çoktan aşmış bir rakam vardı ve sürekli artıyodu!!eminim şimdiye kadar okudaysan o rakamın noldunu annamışsındır, ha anlamadım diosan direk ctrl+w ye bas tamam mı?nese o sahneler gösümün önünden gitmez cocuk yaşıma rağmen o görüntüler bana acı koymuştu!!biLiorm aLLah rahmet eyLesin snde bi gün hepimisin gitceği yer orası diosun tabi ama bnce son yolculuk böle olmalıydı bi baba bebeğini böle bırakıp gitmeliydi.Ama önemLi olan bu değiL önceden geleceği gören uluönder Atatürk gibi bir işi yaparken 2 kere düşünmek lazım!!burdan acısı olanlara başlığı diliyorum, gidenlere allah rahmet eylesin diyorum!!Lafımı uzatıp canınızı sıkmak istemem.Allah bize bu acıları tekrar yaşatmasın!!

Konu anorexia tarafından (18.08.2007 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir..