ilk albümün hidden track parçasıdır. eğer kurban albümünüz cd ise wonderful tonight'tan sonra birazcık kasın ve bekleyin illa ki leylaklar'ı duyarsınız. eğer cd değil kaset sahibi iseniz üzgünüm ama şarkıyı ne yazık ki illegal yollardan bulabilirsiniz.
'insanlar ikiye ayrılır: bir ben, ikincisi onlar' diyenlere bir çift sözüm var:
-yok öyle bi'şey...
gel dedin de gelmedik mi,
yoluna gül dermedik mi
kapına köle olmadık mı söyle?
ayağın yağını yiyem,
ister isen şurda ölem
niye papaz olduk ki ne böyle?
evet bir gün cd bitmiş yani wondeful tonight bitmiş cd dönüyomuş ben de oyle tesadüfen oğrenmiştim cok güzel bir kısa sarkı olmuş.. yapmışlar ama...
__________________ [SİZE=3]...ve şimdi YAK yorulmaz hırsınla cennetin kalbinden çaldığın dünyamı.unutma bak kan aktı bahcemde çiçek açar bir gün büyürler nefretle....(((gell tezkere gell tezkere bitsin bu hasret))))[/SİZE]
__________________ Geçmiş günden sızıp beynin tüm kıvrımlarında dolaşan;her yeni günle daha koyu! O,hem kızdırır can yakar; hem haz verir,iyi eder...!!! __________________________________________________ Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!
off ya ben bilmiyorum kahretsin bulamıyorum eski albümlerini kurbanın ne kaset ne cd..hiçbir yerde...arkadaşlarımda dahi yok,ben de ümidimi kestim ve olanlarla yetinmeyi denedim...
__________________ Ben ve BEN başbaşa çukulata yiyoruz ve mutluyuz