Tekil Mesaj gösterimi

Lalezar değil anorexia!!
Alt 16.08.2007, 12:15   #1 (permalink)
anorexia
Kurban Fan

anorexia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

anorexia - MSN üzeri Mesaj gönder
Exclamation Lalezar değil anorexia!!

öhömm biz gençLiimizden beri kurbanfanız dedik, tamam söylediğimizden bu yana bayaa süre geçmiş olabilir.bir şey yapmamış da olabiliriz.Bak bunca olasılığı söyledik ama neden yaptığımızı söylemedik.Peki sen neden diye sordun mu hiç? Düşündün mü bu çocuklar neden yapamadı diye ? Hiç mi kurcalamadı kafanı bunlar.Yazık değil mi ? Aman yaa zaten düşünsen şaşardım.Şimdi bunca satırı sana neden okuttuğumu düşünüyor musun ? Her sözümün ardına bi soru işareti eklediğimin farkında mısın ? Gene koydum bak gördün mü ? Ay yeter artık diyerek sabırla okuyor musun hala ? Sıkılmak da üzeresin gibi..Bak koymadım.Neden ? Çünkü bir soru cümlesi değildi.E sen sorularıma cevap veremeyeceksen ben neden yırtayım ki kendimi.Haksız mıyım kardeşim ?Yalanım varsa doğrusunu sen söyleyebilirsin.Söylersin de bu sefer ben seni dinleyecek miyim acaba ? Hahaha tabii ki HAYIR.
nese bn tanışmaya geçiyim;
bn antaLya anadoLu zımbırtısında Lise 3e gidiorm boş zamanLarımda kitab okuma gibi kıL bi aLışkanLıım yoqtur.sosyal ve asosyal konularda dileyenlere yardımcı olabilirim ayriyetten beni daha yakından tanımak isteyenler için 0900.... öhöööm hah ne diyoduk eveeet iştee böyleee sonunda kırmızı başlıklı kız babaannesinin aslında hansel ile gretel için hazırlanmış jelibondan bi şahsiyet olduğunu anlayınca bir daha haribo yemeyip yazısına burda son vermiş...herkese sulu günler diliyorum.