Geçen gün Ankaradakiler bilir Onaon kafede Mangayla Direc-t gurubunun elamanlarını gördüm kimsenin iplediği yoktu bende dahil_2 sini de sevmem zaten!dönüp baktılar ama ilgilenen kim
__________________ Geçmiş günden sızıp beynin tüm kıvrımlarında dolaşan;her yeni günle daha koyu! O,hem kızdırır can yakar; hem haz verir,iyi eder...!!! __________________________________________________ Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!
Arkadaşım iyi güzel ama bu kliplerin burda ne işi var?Bu klipler yanlış yerde
__________________ Geçmiş günden sızıp beynin tüm kıvrımlarında dolaşan;her yeni günle daha koyu! O,hem kızdırır can yakar; hem haz verir,iyi eder...!!! __________________________________________________ Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!
cosmogirl mayıs 2008 sayısında ferman akgül bulunmaktadır.Sevenlerine duyurulur...
ÜNLÜLERİN MEZUNİYET SIRLARI
Mezuniyetle ilgili çok önemli bir anım yok.Bizim okulun ilk yıllarındaki ortam ile mezun olduğumuz zamanki ortam birbirinden oldukça farklıydı.Dolayısıyla çok da heyecanlı bir mezuniyet töreni geçirdiğimi söyleyemeyeceğim.İçim oldukça buruktu o gün;çünkü aldığımız diploma okulun ilk yıllarının ve dostluklarının da geçmişte kaldığının bir belgesiydi.
kurbanin mangayi begenmedigini biliyorum. ama onlar sevmiyor diye
artik bende sevmiyorum diyemem cünkü
ben begeniyorum ama fanlari filan degilim, sadece hosuma giderse dinlerim..
güzellesiyor dinledikce