onların özel. oya adamlar hem ünlenmiş arık bi başladılar pir başladılar
konserde bile adam cigara içiyo sonra konser arası arkada döktürüyo
__________________ Hayat savaştıkca tadı çıkan ve sonunda sevişilen bir hisstir... kaybetmek korkak ve eziklere göredir...Daima savaşıcam ve direnicem.
duman en fawori gruplarımdan biri olmazsa olmazım...gittiğim konserini unutamıorm anakarayı sallamıştı adamlar geldiklerinde..."ahh "da beni bitiren şarkıların başında..
Türkiyede sevmediğim grupların başında geliyor.Gitarlarla arabesk yapan ilk grup.[/b]
bende aynen dicem ama arkadaş zoruyla dinlemek zorunda kalıorum sosyal mesaj vermesi yüzünden özgürlüğün ülkesini seviom ama bence o da piasaya uymak için yapılmış kaan tangözenin abd okuyan tam bi abd aşığı olduğu aşikar amaneyse yine de eskia lbümleri güzel köPage Rankingü altı,yalnızlık paylaşımaz favorilerim
__________________ Popçular Dışarı!!!!
AMA BİLMEZLER UMURSAMAZLAR TEK İSTEĞİM VAR ÖZGÜRLÜK
kUrBaN
ablam bi batu sever hihi
bende öyle tanımıştım işte bu akşam ve oje şarkılarını çok severim
son zamanda klipleri vardı aman aman,, onu izlemiştik baya işte severiz kaan abinin sesi çok güzel bence
teyzemde sever baya
__________________ "You're poison runnin' through my veins
You're poison, I don't wanna break this chain."
duman aahh ahhh ölüyorum bn bu grubaa hayatım herseyim onlar olduu askerlik asamasını bi atlatıp gelseler de konsere gitsek o atmosfer ne yaa canlı performansları müthiss kaan süpeeer zatenn sizi cook sefoorum insallah hayatımın geri kalan kısmı da sizinle gecer!!
__________________ ((herkesden kopuk bir ben..))
yollar bana koymaz tutarsan elimden**
HALİMİZ DUMAN!!