Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Müzik > Türkçe Müzik > Türkçe Biyografiler

LinkBack Seçenekler Stil

CeM AdRiaN
Alt 01.08.2007, 14:03   #1 (permalink)
Kurban Fan

diebymyhand_rock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CeM AdRiaN

CEM ADRIAN

30.11.1980 tarihinde Edirne'de doğmuştur. Yugoslav kökenli bir ailenin 2. çocugu olan Cem Adrian müzik çalışmalarına ortaokul yıllarında başlamış ve ilk kayıtlarını yine o tarihlerde yapmıştır.
18 yaşında başladığı radyoculuk hayatına 6 yıl devam etmiş, bu süre içinde tiyatro ve fotografçılık eğitimi almış, çalıştığı radyonun kayıt stüdyosunda kendine ait yaklaşık 250 şarkı kaydetmiştir.

2003 yılında İstanbul'da Serkan ve Efkan Erdal'la kurdukları Mystika isimli etnik müzik grubunda solist ve dansçı olarak çeşitli mekanlarda sahne almıştır.

2004 sonbaharında Fazıl Say'ın davetiyle Bilkent üniversitesi sahne sanatları fakültesinde özel öğrenci statüsünde eğitime başlamış, 2005 şubat ayında "Ben bu şarkıyı sana yazdım" isimli ilk albümünü yayınlamıştır. Albüm sanatçının 1997 ve 2003 yılı arasında Edirnede kaydettigi amatör demoların ve 2004 ekim ayında Fazıl Say'la verdiği ilk akademik konserinden kayıtların bir derlemesidir. "Demo albüm" niteliğindeki bu çalışma müzik sektöründe 16000'lik bir satış başarısı göstermiş, alternatif müzik kategorisinde olmasına ragmen pop müzik listelerinde üst sıralarda yer almıştır.

2005 yılında Babylon konserler dizisi başta olmak üzere Türkiye'de verdiği konserlerini, 2005 eylül ayında Hamburg müzik sezonunun açılışında Fazıl Say, Bremen jazz festivalinde Burhan Öcal ve Fazıl Say'la sürdürmüştür.

2006 yılı ocak ayında prodüktörlüğünü kendisinin üstlendiği ve 2006 sonbahar aylarında yayınlanacak olan 2. albümü ve kitabı "Aşk bu gece şehri terk etti" nin çalışmalarına başlamıştır.

Kaynak:http://www.cemadrian.com/cemadrian/S...biography.html

i've watched you change into a fly
i looked away you were on fire
i watched a change in you
it's like you never had wings
now you feel so alive
i've watched you change
i took you home
set you on the glass
i pulled off your wings then i laughed
i watched a change in you
it's like you never had wings
now you feel so alive
i've watched you change
it's like you never
had wings ahhh ahh ahhh

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 01.08.2007, 16:39   #2 (permalink)
Kurban Fan

aniMAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aniMAL - MSN üzeri Mesaj gönder

çok buyuk bi ses... en ince kadın en kalın erkek sesını bunyesınde barındırabilen bi sanatcı... degerı bilinmelı!!!

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 01.08.2007, 19:34   #3 (permalink)
Kurban Fan

кüв®α - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
aniMAL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok buyuk bi ses... en ince kadın en kalın erkek sesını bunyesınde barındırabilen bi sanatcı... degerı bilinmelı!!!
arkadaşa katılıyorum

A person who asks a question is a fool for five minutes; a person who never asks is a fool forever..

Alt 01.08.2007, 22:15   #4 (permalink)
Kurban Fan

woRd.up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

herif manyak söz yazıo ya helal olsun sesi hakkında da bilmem kaç oktavlık diolar da o sözleri duyduktan sonra sese bakma ihtiyacı bile duymuorm bazen..

Alt 02.08.2007, 01:29   #5 (permalink)
Kurban Fan

Alıntı:
woRd.up´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
herif manyak söz yazıo ya helal olsun sesi hakkında da bilmem kaç oktavlık diolar da o sözleri duyduktan sonra sese bakma ihtiyacı bile duymuorm bazen..
ya sesi hakkında soyle bi soylenti varki bence olması imkansız... 7 oktav oldugu soyleniyo ama dediğim gibi imkansız ya.. yanı piyanoda 7 oktav, oylekı piyanonun en tız ve en pest seslerinin verilmesi imkansız bence.... ses bile diil onlar sadece tınlama ben böyle dusunuyorum hatta ses egitimi hocam da

ama sarkıları cok guzel seside gercekten çok özel bir ses....

Alt 02.08.2007, 11:34   #6 (permalink)
Kurban Fan

bakuba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bakuba - AİM üzeri Mesaj gönder

bence sesi büyük bi yetenek ama sözleri ve müziğide çok güzel.albümünü aldığm müzisyenlerden biri ,iyiki almışım diyorum.gerçekten çok güzel.ders yapmaya çalışırken takıyodum cd yi

Alt 02.08.2007, 20:36   #7 (permalink)
Kurban Fan

woRd.up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
aniMAL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya sesi hakkında soyle bi soylenti varki bence olması imkansız... 7 oktav oldugu soyleniyo ama dediğim gibi imkansız ya.. yanı piyanoda 7 oktav, oylekı piyanonun en tız ve en pest seslerinin verilmesi imkansız bence.... ses bile diil onlar sadece tınlama ben böyle dusunuyorum hatta ses egitimi hocam da

ama sarkıları cok guzel seside gercekten çok özel bir ses....
evet zaten biraz da bu 7 oktavlık sesi war denildiği için sesi hakkında bişe sölemekten soğudum..benim hocam da küçük atsınlar demişti war bu işte bişe =) ama sözlerine hastayım tek kelimeyle..helal olsun

Alt 07.08.2007, 21:13   #8 (permalink)
Moderator

underOATH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

underOATH - MSN üzeri Mesaj gönder

ayyy hastayım ben cem adriana paylaşım için çok sağol

Aptallığın en büyük kanıtı aynı şeyi defalarca deneyip farklı sonuç almayı ummaktır...

Alt 30.08.2007, 01:46   #9 (permalink)
Kurban Fan

tekinist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yağmur çok kötü şarkı

Tanıştım ÖZümle gerçek benle!!

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE TEKİNİZM

Alt 30.08.2007, 13:18   #10 (permalink)
Kurban Fan

ciddimisin ilk defa begenmeyenini gordum... o da bi dusunce tabi...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil