Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Müzik > Türkçe Müzik > Türkçe Biyografiler

LinkBack Seçenekler Stil

Dilemma
Alt 25.02.2007, 16:22   #1 (permalink)
Moderator

gisshemm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gisshemm - MSN üzeri Mesaj gönder
Dilemma

Uzun yıllar çeşitli sanatçı ve gruplara enstrümanları ile eşlik eden Levent Candaş (bas gitar-vokal), Arıkan Sarıkaya (davul) ve Taner Ayan’dan (elektro gitar) oluşan Dilemma; müzik yolculuğuna devam ediyor.

80′li yıllardan 2000′li yıllara uzanan geniş bir müzik diliminde, yaşadıkları tecrübeleri yazdıkları şarkılara aktaran Dilemma; şehirli bir adamın günlük sıkıntılarını anlattıkları albümleri ile rock müziğe yeni bir bakış açısı getiriyor. Şarkıların satır aralarında hayatta var olan Dilemma’yı yani ikilemi anlatan grup hayata karşı hümanist duruşları ile dikkat çekiyor.

Prodüktörlüğünü Okay Bakırcıoğlu, müzik direktörlüğünü Cenk Eroğlu’nun yaptığı albümde yer alan “Var mı ki?” isimli parçaya Devrin Usta tarafından çekilen klip tüm müzik kanallarında gösterilmeye başladı.

Geçen yıl yayınlanan “Çemberimde Gül Oya” dizisinin soundrackinde yer alan “Hep Bana” ile geniş kitleler tarafından tanınan grubun merakla beklenen ilk albümü “Nereye Kadar” Esen Müzik etiketiyle tüm müzik marketlerde yerini aldı.

www.yonja.com/deftones

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 06.03.2007, 00:12   #2 (permalink)
Kurban Fan

seyytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seyytan - İCQ üzeri Mesaj gönder seyytan - MSN üzeri Mesaj gönder

Taner Ayan'ın gitar, geri vokallerini, Arıkan Sırakaya'nın davul ve geri vokallerini yaptığı, Levent Candaş'ın da basslarını çalıp vokallerini yaptığı vokal düzenlemeleri MFÖ gibi renkli olan, Cenk Eroğlu'nun da albümde gitarıyla vokaliyle ve klavyesiyle katkıda bulunduğu sert parçaların da bulunduğu albümleri, "Nereye Kadar" :

1- var mı ki
2- yalan
3- nerede
4- çok mu zor
5- ağıt
6- nereye kadar
7- kabus
8- inat
9- hep bana
10- star

özellikle Hep Bana şarkısı (Çemberimde Gül Oya dizisinden hatırlayan olur) çok güzel bi eser.

bana bana hep bana
ayrılıklar hep bana
gidenlerin ardından
bakakalmak hep bana

başarılarının devamı dileğiyle..

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil