Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Müzik > Türkçe Müzik > Türkçe Biyografiler

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 29.01.2007, 23:22   #11 (permalink)
Kurban Fan

bildiğimiz gibi mor ve ötesi ülkemizdeki gruplardan en iyilerinden biri (bence en iyisiydi bi aralar) cok gzl resmi sitelerine girin bi kac klibi war indire bilirsiniz pcnize arkadaslar ayrıca küçük sevgiliminde kilibi mevcut

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 30.01.2007, 02:18   #12 (permalink)
Kurban Fan

Soulles_freaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Soulles_freaks - MSN üzeri Mesaj gönder

<div class='quotetop'>QUOTE(DeViL @ 11 1 2007, 20:29) [snapback]1199[/snapback]</div>
Alıntı:
siyasi görüşleri samimiyetsiz...koçfeste gidip che guevera slaytları gösteren fantaya katılıp darbeyle coşan sonyden albüm çıkarıp emperlayizmle savaştıklarını sanan klasik paralı kolej gençleri işte...adamlar hayatlarında işçi görmeyip işçi hakkını savunuyolar ya deli oluyorum...barısa rockda şarkı söliyip ertesi hafta rock n coke da muse dinliyolar ya çıldırıyorum..müziklerine gelince belki ilk albüm amatörlük kokuyou iyiydi..şimdi ise yaptıkları albüm sadece para kokuyo[/b]
sana katılıyorum devil eger işçi haklarını savunan bir isim varsa o da cem karacıdır bence asi rockcı işte o cem karacıdır morve gerisine gelince sevmiyorum paylaşım için teşekkurler

Tüm [spoiler]yenilgilerimi[/spoiler] topladım.[spoiler]Ölüm[/spoiler] boy gösteriyor artık...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 30.01.2007, 15:14   #13 (permalink)
Kurban Fan

nefessiz_kaldım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çok sevdiğim bir grup ve canlı performansları çok güzeldi..Küçük sevgilim klibini diğer klipleri gibi çok beğendim

Alt 02.02.2007, 01:08   #14 (permalink)
Kurban Fan

DeViL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

<div class='quotetop'>QUOTE(Soulles_freaks @ 30 1 2007, 01:18) [snapback]7818[/snapback]</div>
Alıntı:
sana katılıyorum devil eger işçi haklarını savunan bir isim varsa o da cem karacıdır bence asi rockcı işte o cem karacıdır morve gerisine gelince sevmiyorum paylaşım için teşekkurler[/b]
saolasın yok hala var...mesela bi objektif grubu pek tanınmazlar ama öyle bi dertleri yok zaten...emperyalist düzene karşı tutumları ve bu tutumlarıyla bağdaşan yaşam tarzlarına hastayımdır mesela...cem karaca hakkında yorum bile yapmıyorum ...o bir üstad....

Alt 02.02.2007, 11:54   #15 (permalink)
Kurban Fan

indigohk2b - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İyi ki varsın adamım!!
Harun tekin Haziran 1977'de Ankara'da doğdu. 1988 yılında Alman Lisesi'ne girdi, aynı yıl Kerem Kabadayı'yla tanıştı. 2 yıl sonra bir anda kurulan rap grubuna girdiğinde gitar çalmayı bilmiyor, ritm enstrümanı olarak cetvel kullanıyordu. 1991 ile birlikte grup bir rock grubuna evrildi, Harun da gitar çalmaya başladı. 1995'te Decision'un bilinç atlamış hali mor ve ötesi kurulduğunda, Derin'in ciddi teşviki ve yardımları ile ufak ufak şarkı söylemeye de başlamıştı. Lise biterken, ne üniversite hayatının nasıl geçmesi gerektiğini, ne de hayatını nasıl kurması gerektiğini biliyordu. 1996 Haziran'ında "Şehir" albümünün çıkışı, aynı yılın Ekim ayında da Boğaziçi Üniversitesi'ndeki felsefe öğreniminin başlaması, Harun'un hayatında çok önemli iki başlangıç noktasıdır.

Üniversite'ye ilk girdiğinde hemen hiçbir şeyi ciddiye almayan Harun, ikinci dönemden itibaren başarılı bir öğrenci olmasını genel olarak felsefeden ve özel olarak da okulundan aslında çok hoşlanmasına bağlar. Yıllar geçtikçe müzik ön plana çıksa da, derslerin kendilerinden çok konularıyla ilgilenmek ve akademik okumalardan sıkılmamak üniversite yıllarında zoru kolay yapmıştır. 1999'da çıkan "Bırak Zaman Aksın" albümü Harun için her yanıyla çok öğretici bir deneyimdi. Aynı yıl yaşanan büyük deprem felaketi ise, hem çok yıkıcı hem de çok yapıcı bir deneyim oldu. Deprem sonrası dönemde Açık Radyo Deprem İletişim Merkezi'nde çalıştı, bu dönemde hayranlık ve sevgi duyduğu Açık Radyo'da iki yayın dönemi boyunca programcı olarak yer almak ona çok şey kattı.

2001 yılı fiziksel olarak en çok zorlandığı yıl oldu: "Gül Kendine" albümü hayatının her alanını amansızca kapladı, yeni deneyimler yeni dersleri getirdi, ve sadece bu grup için ve sadece bu albüm için yapılabilecek ne varsa yapıldı. Bir yandan Boğaziçi'ndeki felsefe ve psikoloji eğitiminin son yılını yaşarken, bir yandan da grubun tarihindeki en yoğun dönemlerden birine tanık oldu. Eylül ayında Boğaziçi'nden mezun oldu.

Ekoloji, zihin felsefesi ve futbolla yoğun biçimde ilgileniyor.
Gerçeklerin giderek bulanıklaştırıldığı bir dünyada varolmanın
insanları yıldırmaması gerektiğini düşünüyor, her şeye rağmen bilincin gücüne inanıyor...

Alt 02.02.2007, 16:25   #16 (permalink)
Kurban Fan

çorap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

canlı performansları gerçekten harika olan süper grup..her zaman dinleyeceğim gruplardan...

Alt 02.02.2007, 23:51   #17 (permalink)
Kurban Fan

mahoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mahoman - MSN üzeri Mesaj gönder

bazı şarkıları normal sadece gerisi sevmiyorum hiç sert çalmıyorlar

REdDet;diren;Hayır de

Alt 06.02.2007, 23:34   #18 (permalink)
Kurban Fan

samançöpü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

işte hayatımın grubu rock ı bana sevdiren gitar almamı sağlayan bi grup

Alt 07.02.2007, 19:38   #19 (permalink)
Uzaklaştırıldı

Türkiye'de kaliteli müzik deyince aklıma gelen isimlerin başında gelir mor we ötesi sanırım bu öwgüleri de sonuna kadar hakediolarözellikle de son klipleri çok hoşuma gitti zaten klip şarklıyla birleşince mükemmel bi sonuç çıkmış ortaya.

Alt 08.02.2007, 03:09   #20 (permalink)
Kurban Fan

beTTeLLica - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

son aLbmLeri bomba oLmuş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil