|
06.03.2007, 00:43
|
#21 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Yaş: 25 Mesajlar: 49 | Ona bazıları marilyn mansonun türkiye versiyonu falan diyolar ama bence ikiside çok farklı yani
Hayko cepkin çok başka yaa sahnede çok agresif olduğunu gördüm..doğrusu biraz korkutucu bir tavır sergiliyor ama sesi ve müzikleri güzel
Ayrıca müziklerini yaptığı filmdede oldukça başarılı zaten...
Hayko Cepkin görümünden ziyade çok sakinmiş arkadaşlar... | |
| |
07.03.2007, 18:18
|
#22 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 02 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 31 | Hayko nun bir kaç parçası dışında pek dinlemem fakat dinlediğim parçaları ''son kez'' çok beğendiğim bir şarksı hatta ''Fırtınam'' da çok güzel sergilenmiş bir parçasıydı adam bana kalırsa şarkılarını çok güzel yorumluyor başarılı birisi ayrıca karizması da süper enson onu Rock’n Coke taki performansı ile gördüm ve süperdii..!!!!!
__________________ Kan ve ateş küfrediyor tüm masallara Yas tutuyor melekler karanlığımıza Ve nasırlaşmış yüreğinle sen aciz dünya. <<< Almora >>> | |
| |
16.03.2007, 20:09
|
#23 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Yaş: 18 Mesajlar: 12 | off ya adamın bnm yaa.. manyak birisi yeni albümü nisanda çıkıyo adıda "tanışma bitti"
__________________ Ne Oldu Neden Saklandn Söylee..Aramaktan Skıldım Seni Yinee..  Düşündüm Hep Vazgeçmeye..  Düşündüm Kurtlsam Senden DiyEeE.. | |
| |
17.03.2007, 04:52
|
#24 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Yaş: 23 Mesajlar: 208 | Pazar günü Eskişehir'de.Yine iyi bir performans bekliyorum kendisinden.Sınavım var ama yine de gidiyorum nasıl rahatım =)
__________________ Bu ses bitmez... | |
| |
03.04.2007, 08:09
|
#25 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Mesajlar: 77 | Alıntı: Mordanadam´isimli üyeden Alıntı
Pazar günü Eskişehir'de.Yine iyi bir performans bekliyorum kendisinden.Sınavım var ama yine de gidiyorum nasıl rahatım =) | bncede kaçırma =)
yaa ben haykonun konserine gittim cuma günü süperdii yaa harikaydııı sahne performansına hayran kaldım kusursuzdu yaniiii ayy bide elini tuttum 
__________________ boğuldu sözlerim, inandıkça aldandıkça.. satıldı düşlerim, inandıkça aldandıkça.. bu kaderi ben mi ben mi çizdim? her şey gibi... herkes gibi... hepsi gibi... | |
| |
10.08.2007, 15:32
|
#26 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 07 2007 Yaş: 18 Mesajlar: 1.193 | ben kendısını sevmıorum bı ıtıcılık var ayrıca manson lada hıc bı benzerlıklerı yok yanı ıkısıde cok farklı ama kendısının sahne performansı cok ıı | |
| |
13.08.2007, 00:43
|
#27 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 390 | adam adamın yaf.. cok süper.. sahne perfonmansı hersei mükemmel..
'sen insansan,o insansa , bende sansam ne olur ki?! =))
__________________ Uyandığımda yeR gök siyah..
Uyandığımda duvarLaR kaN !
Ruhumda ağıR biR günah !..
Vahşet dOLu yüzLeR yinE beRbat biR sabah... | |
| |
17.08.2007, 03:48
|
#28 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 576 | ya manson a benzetmelerine uyuz oluom.alaka yok bence:S
ama performans manyak ötesii
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you Sonsuzluk önümdeydi hep;ama gidemedim senden uzağa... ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı... Özledim çok...Aramızdaki uzaklık hiç farketmez.Ne kadar kaçsan da bir adım yanımdayım...17251725^18 (L) | |
| |
17.08.2007, 14:05
|
#29 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 390 | m. manson a benzeten manson ı tanımayanlar arkadaslar.. onlarada he deyecen gececen... walla ugrasılmıo ...
__________________ Uyandığımda yeR gök siyah..
Uyandığımda duvarLaR kaN !
Ruhumda ağıR biR günah !..
Vahşet dOLu yüzLeR yinE beRbat biR sabah... | |
| |
17.08.2007, 14:18
|
#30 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 576 | he deyince de aman ne buluon manson da kızım al sana türk işi manson falan diolar ordan sonra film kopuo bende=D
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you Sonsuzluk önümdeydi hep;ama gidemedim senden uzağa... ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı... Özledim çok...Aramızdaki uzaklık hiç farketmez.Ne kadar kaçsan da bir adım yanımdayım...17251725^18 (L) | |
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |