Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Müzik > Türkçe Müzik > Türkçe Biyografiler

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 07.01.2007, 02:27   #1 (permalink)
Moderator

RoCK'N DaRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RoCK'N DaRK - MSN üzeri Mesaj gönder

Hayko Cepkin, (doğum 1978, İstanbul) Ermeni asıllı Türk vatandaşı piyanist, müzisyen.

Liseden sonra 2 yıl Mimar Sinan Üniversitesi'nde şan eğitimi aldı. 2 sene Timur Selçuk Çağdaş Müzik Merkezi'nde şan, solfej ve armoni dersleri aldı. 1 sene Akademi İstanbul'da piyano eğitimi 2 yıl opera eğitimi 9 sene de kilise müziği ile ilgilendi ve 1997 yılında müzik dünyasına klavyeci olarak atıldı.

Sırasıyla Öztürk, Ogün Sanlısoy, Aylin Aslım, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi isimlerle sahneyi paylaştı. Çalıştığı isimlerin bazılarının albümlerinde de düzenlemeci kimliğiyle yer aldı. En son Murathan Mungan'ın Söz Vermiş Şarkılar adlı albümünde Aylin Aslım'ın seslendirdiği "Kimdi Giden" adlı bir Yeni Türkü bestesi olan parçayı düzenledi. Bu sırada evinin odasında kaydettiği bestelerini hayata geçirme kararı aldı. 2005 yılı içinde "Sakin Olmam Lazım" adlı albümü ile alternatif müzik piyasasında yerini aldı.

Hayko Cepkin'in grubu gitarda Umut Töre, bas gitarda Poyraz Kılıç ve davulda Murat Cem Ergül'den oluşmaktadır. En son olarak 6 Ekim 2006 günü gösterime girmiş olan Araf filminin müziklerini hazırladı.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 07.01.2007, 14:38   #2 (permalink)
Kurban Fan

Caliban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

trde tek geçerim herşeyiyle farklı ve mükemmel biri..Tanışma Bitti martın 15i gibi piyasaya çıkacak..ve eminim hairka bi albüm olucak..
en çok senin yanında üşürdüm, sen beni her zaman üşütürdün de haddimi aştığım zamanlarda, sana yaklaşmayı denediğim zamanlarda, yani en acımasız soğuğunu çarpardın üstüme... çok toydum dayanamazdım, buz kesilirdim ve son bir vuruşla paramparça etmeyi de ihmal etmezdin o buz kütlesini her seferinde!
yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını..
suya benzerdin musluktan damlardın mesela ben uykuya dalmadan hemen önce uykumu ***mek için...
yada durup dururken bir salgın hastalık getirirdin uzaklardan, bana armağan ederdin
hiçbi şey yapmasan ayakkabımın içine girerdin,
tam da evden yeni çıkmışken ben...
sen basbayağı suya benzerdin, ne zaman kötü hissetsen kötü hissettirmek için yokuş aşağı akmaya başlardın bütün gücünle... tabi ki ben olurdum yokuşun altında ve her zaman hazırdı savunman; yokuş yukarı nasıl akacaktın??
ve tabi ki gövdemi parçalardın, sen benim gövdemi parçalardın da yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını...
sen suya benzerdin ya sensiz olmazdı, olduğu kadar da olmazdı, yani ben bir hiç kimseydim

ama yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını...

sırf ayaklarına batmasın diye...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 12.01.2007, 01:19   #3 (permalink)
Kurban Fan

rover_wanderer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

rover_wanderer - MSN üzeri Mesaj gönder

super bi album olacak. kaos adlı bi şarkısını canlı performansta dinlemiştim çok hoşuma gitti. albümün de süper olacağından eminim. zaten hayko cepkin hep iyi şeyler yapmıştır. tarzıyla müziğiyle mükemmeldir.

Alt 12.01.2007, 06:34   #4 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder

herkes onu albümüyle tanıdı ama süper bir piyanist aynı zamanda + Türkçe müzik dünyasında da birçok albüme aranjörlük yapmış birisi.Albüme gelince diyecek birşey yok zaten...

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Alt 12.01.2007, 23:10   #5 (permalink)
Kurban Fan

Caliban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

demir demirkanla çaldı uzun süre,aylin aslım,öztürk..bu adam harika o sözler mükemmel..ve hiçbiri bi kadına yazılmamış zaten o kdr basit sözler değil..
en çok senin yanında üşürdüm, sen beni her zaman üşütürdün de haddimi aştığım zamanlarda, sana yaklaşmayı denediğim zamanlarda, yani en acımasız soğuğunu çarpardın üstüme... çok toydum dayanamazdım, buz kesilirdim ve son bir vuruşla paramparça etmeyi de ihmal etmezdin o buz kütlesini her seferinde!
yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını..
suya benzerdin musluktan damlardın mesela ben uykuya dalmadan hemen önce uykumu ***mek için...
yada durup dururken bir salgın hastalık getirirdin uzaklardan, bana armağan ederdin
hiçbi şey yapmasan ayakkabımın içine girerdin,
tam da evden yeni çıkmışken ben...
sen basbayağı suya benzerdin, ne zaman kötü hissetsen kötü hissettirmek için yokuş aşağı akmaya başlardın bütün gücünle... tabi ki ben olurdum yokuşun altında ve her zaman hazırdı savunman; yokuş yukarı nasıl akacaktın??
ve tabi ki gövdemi parçalardın, sen benim gövdemi parçalardın da yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını...
sen suya benzerdin ya sensiz olmazdı, olduğu kadar da olmazdı, yani ben bir hiç kimseydim

ama yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını...

sırf ayaklarına batmasın diye...

Alt 15.01.2007, 21:35   #6 (permalink)
Kurban Fan

gothic666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çok severim türkiyede adam gibi müzik yapan insanlardan biri fırtınam , görmüyorsun , yarası saklı kısacası tüm albümü çok güzel araf soundtracki olan sonkezde çok güzeldir
Fear of the dark
dead eyes see no

Alt 15.01.2007, 22:24   #7 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder

son kez araf ' ın soundtrackı değil sadece son kez parçasını araf'ın film müziklerinde de kullandı yani albümünden bir şarkı son kez...

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Alt 20.01.2007, 18:54   #8 (permalink)
Moderator

gisshemm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gisshemm - MSN üzeri Mesaj gönder

canlı performanslarını cok begendigim bi grup....haykonn yorumları cok guzel..

www.yonja.com/deftones

Alt 21.01.2007, 19:55   #9 (permalink)
Moderator

rock3r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sesi,yorumu,şarkıları,tarzı.... kısaca herşeyi 1 numara

Alt 21.01.2007, 23:42   #10 (permalink)
oja
Kurban Fan

oja - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya bu adam tek kemimeyle muhteşem ses yorumu zaten tartışılmaz tarzı bitiriyo olayı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil