Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Müzik > Yabancı Müzik > Yabancı Biyografiler

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 11.01.2007, 18:02   #1 (permalink)
Kurban Fan

Caliban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1983 yılında kurulan Norveçli Black Metal grubu.

Orjinal kadrosu gitarda Euronymous, bas gitarda Necrobutcher, davulda da Manheim tarafından kuruldu. Fakat durmadan eleman değişikliği yaşayan grup efsanevi kadrosunu 1988'de oluşturdu. Vokallerde Dead ve bateri de Hellhammer gruba dahil oldular.

Grup bu kadrosuyla Norveç dışında 2 kere konser vermiştir. Bir tanesi Leipzig bir diğeri de İzmir'dedir. Özellikle 1990 yılında İzmir'de verdikleri konser grubun lideri Euronymous tarafından trende geçen hiç bitmeyecekmiş gibi gelen günler ve ülkemizde gümrükte yaşanan problemlerden dolayı en unutulmaz konserimizdi diye anlatılmıştır.

1991 yılında Dead intihar etmiştir. Bu ölüm İskandinav ülkelerini uzunca bir zaman meşgul edecek olayların fitilini ateşlemiştir. Ardı ardına gelen cinayetler, kilise yangınları gibi eylemler müziğin zaten karanlık olan imajını oldukça saldırgan hale dönüştürmüştür.

1993 yılında efsanevi albümleri "De Mysteriis Dom Sathanas"'ın tamamlanmasının ardından Euronymous, Burzum ismiyle özdeş Count Grishnacht (Varg Vickerness) tarafından öldürülmüştür. Zaten o dönemden bu yana kadro neredeyse her albümde değişmiş sadece baterist Hellhammer bugüne kadar grubun sabit elemanı olarak kalmaya devam edebilmiştir. Grup hala müzik çalışmalarına devam etmektedir.

çok sevdiğim bi gruptur black metal denince akla gelenlerdendir.'Bir Metalcinin Yolculuğu' belgeselinde agresif bi röportajları olan grup:P dinlemeden geçmeyin derim.
en çok senin yanında üşürdüm, sen beni her zaman üşütürdün de haddimi aştığım zamanlarda, sana yaklaşmayı denediğim zamanlarda, yani en acımasız soğuğunu çarpardın üstüme... çok toydum dayanamazdım, buz kesilirdim ve son bir vuruşla paramparça etmeyi de ihmal etmezdin o buz kütlesini her seferinde!
yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını..
suya benzerdin musluktan damlardın mesela ben uykuya dalmadan hemen önce uykumu ***mek için...
yada durup dururken bir salgın hastalık getirirdin uzaklardan, bana armağan ederdin
hiçbi şey yapmasan ayakkabımın içine girerdin,
tam da evden yeni çıkmışken ben...
sen basbayağı suya benzerdin, ne zaman kötü hissetsen kötü hissettirmek için yokuş aşağı akmaya başlardın bütün gücünle... tabi ki ben olurdum yokuşun altında ve her zaman hazırdı savunman; yokuş yukarı nasıl akacaktın??
ve tabi ki gövdemi parçalardın, sen benim gövdemi parçalardın da yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını...
sen suya benzerdin ya sensiz olmazdı, olduğu kadar da olmazdı, yani ben bir hiç kimseydim

ama yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını...

sırf ayaklarına batmasın diye...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 13.01.2007, 13:36   #2 (permalink)
Kurban Fan

Soulles_freaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Soulles_freaks - MSN üzeri Mesaj gönder

Bu grup iyidir hatta bizim bir arkın frp ismi XD

Tüm [spoiler]yenilgilerimi[/spoiler] topladım.[spoiler]Ölüm[/spoiler] boy gösteriyor artık...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 13.01.2007, 18:51   #3 (permalink)
Kurban Fan

KendinCoş! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burzum deyince aklıma gelen gruptur.Euronymous cinayeti de ne kadar karanlık kişiler olduklarının bir kanıtıdır.Zaten Varg Vickerness hâla hapiste ve bu cinayet dışında kilise kundaklama olayları da vardı. Kötü çocuklar bunlar

Alt 16.01.2007, 14:35   #4 (permalink)
Kurban Fan

SlipkNot1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kanımca varg en iyisini yapmış
varg ölücegne .... :/ nse
mayhem eskiden dinlerdik işte... abimiz ablamız dinlerdi bizde öle ögrendik kanımca.
ama ben burzum seviorum kardeşim tek geçrim.... lost wisdom kanımca topic yok açim
My ears can't hear what you say to me..

' Fucking Hostile*

Alt 17.01.2007, 00:34   #5 (permalink)
Kurban Fan

talkyguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burzum la olan catısmasını bıraz once okudum ... artık ıkısı benım ıcın kardestır yanı bırının adını duyunca dıgerı aklımdan cıkmıcak

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil