Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Müzik > Yabancı Müzik > Yabancı Biyografiler

LinkBack Seçenekler Stil

Panic! At The Disco
Alt 11.08.2007, 12:15   #1 (permalink)
Kurban Fan

кüв®α - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Panic! At The Disco

PANİC! AT THE DİSCO
Grup Las Vegas'ta, okul arkadaşları olan Ryan Ross (gitarist) ve Spencer Smith (baterist) tarafından kuruldu. Gene aynı okuldan Brent Wilson (basçı) ve Brendon Urie (vokal) de gruba katıldı.

İlk albümleri "A Fever You Can't Sweat Out" (Terleyerek Atamayacağın Bir Ateş) 2005'te çıktı ve, grup üyelerinin daha önce dergilerde ve internet üzerinde kendilerini tanıtma çabasının da etkisiyle, ilk haftada yaklaşık on bin adet satıldı. "I Write Sins Not Tragedies" (Ben Günah Yazarım, Trajedi Değil) adlı şarkılarına çektikleri klip özellikle MTV de sıkça yayınlanıp yarattığı büyük ilgiyle listelerin başına yükselmelerini sağladı.

Projenin başlangıcı; Ryan Ross'la Spencer Smith çocukluktan beri arkadaşlar. Her ikisi de 13 yaşlarındayken blink-182 coverlarıyla başladılar müzik hayatlarına. Brendon Urie ve Brent Wilson'in katılmasıyla Panic! At The Disco'nun temelleri atılmış oldu. Grup, P!ATD adını almadan önce grubun adı "Summer League"ydi ve Brendon'nın gruba katılmasıyla birlikte grup adı Panic! At The Disco olarak değiştirdi. Grup bu adı, "Name Taken"ın "Panic" şarkısından esinlenerek seçti.

Grubun bu kadar kısa bir sürede popüler olmasının en önemli nedenlerinden biri de Pete Wentz'dir (Fall Out Boy). Grup, Pete'in LiveJournal'ına attıkları Purevolume hesapları sayesinde, Pete'in dikkatini çekmeyi başardı ve Wentz'in Las Vegas gezisinde üyelerden biriyle tanışması, grubun Decaydance'le anlaşmasını sağladı

Brent Wilson'ın Ayrılışı; Grup, 17 Mayıs 2006 tarihinde websiteleri üzerinden Brent Wilson'nın gruptan ayrılması hakkında bir mesaj gönderdi. Brent'in atıldığını öne sürmesine rağmen ayrılma hakkında hiç bir neden gösterilmedi. Daha sonra da grup, Brent'in müzikal açıdan eksik bulunduğu için gruptan atıldığını öne sürdü. Bu karmaşaların tur sırasında olması grubun yeni bir basçı bulma girişimlerini hızlandırdı. Ve daha sonra da kalıcı basçı bulunana kadar yakın arkadaşları Jon Walker'ın yaz turu için geçici basçı olacağı duyuruldu. 3 Temmuz 2006'da grubun myspace profilinde basçının Jon Walker olarak düzeltilmesiyle Jon gruba kalıcı dahil oldu.

A person who asks a question is a fool for five minutes; a person who never asks is a fool forever..

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 14.08.2007, 20:35   #2 (permalink)
Kurban Fan

tekinist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Saol ortak valla bana tek yararın bu oldu solım saka saka nese valla super grup ben cok beendım

Tanıştım ÖZümle gerçek benle!!

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE TEKİNİZM

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 25.08.2007, 18:19   #3 (permalink)
Kurban Fan

poisonous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

geçen yılın en iyi kilibi bunlarınki seçildi mtvde zaten tvde kliplerini dört gözle beklerdim bide fall out boyun dance dance ini ikiside ödül aldı.zaten ikiside tarz olarak birbirlerine çok yakınlar çok seviyorum ben bu grubu bi aralar baya kafayı taktığım 1 gruptur kendileri.yeni albüm ne zaman gelcek onu beklioz...
Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!

Alt 26.08.2007, 16:59   #4 (permalink)
Moderator

underOATH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

underOATH - MSN üzeri Mesaj gönder

bende çok sevmiyorum ama güzel grup yaa

Aptallığın en büyük kanıtı aynı şeyi defalarca deneyip farklı sonuç almayı ummaktır...

Alt 04.09.2007, 02:02   #5 (permalink)
Kurban Fan

tekinist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gun gectıkce daa fazla sevmeye baslıorum yaf muptelası oldum cıktım resmen

Tanıştım ÖZümle gerçek benle!!

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE TEKİNİZM

Alt 04.09.2007, 03:33   #6 (permalink)
Kurban Fan

poisonous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bu grubun ing.den anlayan arkadaşlar dikkat etsin telaffuzu çok iyi tane tane ve çok hoş bi aksanı var solistin zaten çok kitap okuyan elemanlar kendileri bellide oluo talaffuzdan.ayrıca şarkı isimleri çok uzun; şarkı sözleri çok karmaşık ve zor.I constantly thank for esteban şarkıları çok eğlenceli süper solistin sesi de çok güzelya çok dinledim ben grubu inceledim ama artık yeni albüm yaf
Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!

Alt 05.09.2007, 11:04   #7 (permalink)
Kurban Fan

hiperocktif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dinlediğim en matrak grupp=)

En çok beni severmiş o...
17251725

http://img73.imageshack.us/img73/6113/image009ah1.jpg
KURBAN olmaya adayız

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil