Hanı nerede abi futbol oynarım sağ ve sol ayagımıda eşit miktarlarda kullanabiliyorum bu ellerim içiinde geçerli burada halen mahhalle maçları yaparım deli olur millet tabi bende bazen
offf futbol diince akan sular durur sağ bek oynardım bi zamanlar ahh eski günler şimdide oynuyorum ama halı sahada felan işte vedeeee ÖLÜMÜNE CİMBOMLUYUM
fenerbahceli dogdum..fenerbahceli büyüyorum..we fenerbahceli ölücem..benim için hayatta bi tarafta ailem we arkdaşalarım bi yanda ise FENERBAHCEM war... futbolu da ii oynarım forwet oynarım kendimi tip fizik we oyunanlayısı olarak ailtona bensetiorum tek benseten ben değilm bu arada
__________________ No one knows what it's like
To be the bad man
To be the sad man
Behind blue eyes.
babam ve abim sayesinde ailede bi futbol tutkusu war..abim fenerbahce tv de calıstıgı icin bazen izlerım programları bu yusden spordan ozellıkle futboldan uzak kalmak mumkun olmuyor..