Salih senin o yazdığın (başındaki kelimeyi dahi hatırlamadığım)orhun yazıtları kadar uzun yazını ben hayatta okumam ne hakkında olursa olsun okumam sıkılırım gsninkine göz bile atmam be sayıkla sen öyle yazmaya devam et oraya buraya ,boşa zahmet etmişsin yazık
__________________ Geçmiş günden sızıp beynin tüm kıvrımlarında dolaşan;her yeni günle daha koyu! O,hem kızdırır can yakar; hem haz verir,iyi eder...!!! __________________________________________________ Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!
Salih senin o yazdığın (başındaki kelimeyi dahi hatırlamadığım)orhun yazıtları kadar uzun yazını ben hayatta okumam ne hakkında olursa olsun okumam sıkılırım gsninkine göz bile atmam be sayıkla sen öyle yazmaya devam et oraya buraya ,boşa zahmet etmişsin yazık
ya zeynep apla düşün sen okumaya sıkılıyorsun o kadar kupanın ismini GALATASARAY almaktan sıkılmıyor...sen en iyisi fazla başarısı olmayan bir kulubu tutta canın sıkılmasın çünkü bu kupaların devamı gelecek..
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!!
i love you
Bu ne kompleks? Tevazu ile örtüşmez nefret
Elinde patlayan kör cehalet
Yanına kar kalır sanma...
hahaha Salih bey yazdığım msjı silmiş ne kadarda adam(!) gibi bir davranış (!)demekki yazdığım msj yerine ulaşmışki silinio daha çok şey derdim de büyüklük bende kalsın
__________________ Geçmiş günden sızıp beynin tüm kıvrımlarında dolaşan;her yeni günle daha koyu! O,hem kızdırır can yakar; hem haz verir,iyi eder...!!! __________________________________________________ Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!
/ bu arada nedense ben kendi msjımdan başka silinmiş msj göremiyorum /
Ben biliyorum "hangi" msjı silip "hangilerini" hala tuttuğunu
Sen bilirsin Salih ben birşey kaybetmiyorum
/ bu arada nedense ben kendi msjımdan başka silinmiş msj göremiyorum /
insan bu işte görmek istedigini görüyor demekki...