__________________ we şimdi yak...yoktan sebeplerle yalancı sözlerle çaldığın dünyamı...unutma bak kan aktı bahçemde çiçek açar birqün büyürler nefretle!
walla ha herşeyi yaparım hemde herşeyi!!!!!evden kaçarım, sonra kerem abiyi kaçırırım, zorla ders verdiririm kendime!artık bu kurbana kötülük oluyor ama, kurban için ne yaparsınız başlığı sadece iyi şeyler değil kötü şeyler de içerebilir salladım biraz :P
Kurban için sevgilimi satarım hatta ailemi bile Sırf onun konserine gidebilmek iiçn paaram yoqsa cam silerim her işi yaparım ytr ki gidiiim (bir iş hariç anladınız siz onu)
__________________ <span style="font-family:Century Gothic">Sonunda pes ediyorum, ölüyorum...Sessiz sedasız, arkamda hiç iz bırakmadan intihar ediyorum !!!</span>
herşeyi yaparım:P
ama tabi bir çocuk sana imzalı kurban cd si bulsam benimle çıkar mısın demişti hayır demiştim.
şimdi olsa cd yi alır kaçardım ah salak kafam
ya arkadaşlar tama anlıyorum kurbanı çok seviyorsunuz ama yapılmaycak şeyleri söylüyorsunuz tamam çok iyi bi grup ama sadece bi müzik grubu tamam müzik benim için de çok önemli bişey ama hayatımızı onun üstüne odaklamakta yanlış olur diye düşünüyorum