<div class='quotetop'>QUOTE(BLooD @ 30.01.07, 13:59) [snapback]8013[/snapback]</div>
Alıntı:
yeter artık 10 senedir bu muhabbet var ya..
nasıl kimse tanımıyor ya tanıması gerekeden fazlası tanıyor kurbanı illa piyasa mı olsun?? biraz araştıranlar dinlesin kurbanı önüne gelen zibidiler berbat etmesin kurbanın müziğini.
şuan çok fazla gereksiz insan biliyor kurbanı yani araştırma yeni bir grup bulayım dinliyeyim destekliyeyim yok millet ne dinliyorsa bende onu dinliyeyim modunda takılıyorlar buna kıl oluyorum.[/b]
|
katılıyorum.
örneğin herkes yalan şarkısını biliyor.araştırdım(araştırmacı gazetecilik) en kırolar bile yalanı mırıldanabiliyor.-ne başarı-
ama anlamadığım şey bu değil.
rock müzik dinlemek sadece şarkıları dinlemek değildir. ay ne tatlı çocuk hadi konsere gidip adını bağıralım fan sitalerinde ilanı aşk edelim demek hiç değildir.rock müzik dinlemek gönül vermekti aslında. kurban dağıldı diye ağlayabilmek-çok üzülmek manasında

- kurban tamamen bitti denmesine rağmen bekleyebilmek birleşme haberiyle bayram yapabilmektir bir gruba gönül vermek. rock müziğe gönül vermekse onu hayatının her anına sokmaktır.a yı dinleyerek uyumak, sevgiline sakın söylemeyi içinden yollayabilmektir.
önemli olan bu gönül vermedir.şimdi moda bu ben 84-manga dinliyorum diyerek rocker olunmaz.-bu gruplara kesinlikle taş atmıyorum örnek olsun diye yazdım bunu da belirteyim.-
ve son olarak rock dinleyen tikileride seviyoruz canım alınmayın hadi gidip bir kaç tane kurban cd si alın