bence çogu kişi tanımayanlar da farklı tarzların insanlarıdır bence...!! onlar da tanımasa da olur kanımca...
ama çoğu kişinin tanıdıgına inanıorum ben ...!! =s
__________________ "Bones in traction Hands break to hone raw energy Bold and disastrous My ears can't hear what you say to me..
yha dinleyen dinliyo saten her önüne gelen kurban dinlerse kurban fanlarının ne ayrıcalı kalcakki:S yinede arklara fln tanııtıoruz ama kurban ulaşması gereken kitleye ulaşmış saten baya bi fanı war!!
__________________ çok üzüLme çok susma çok darıLma çok ağLama çok da kitap okuma çok terleme çok yoruLma girdapLarında boğuLma yaLnızLığına çok da alışma Dedi Annem...=))
ya zaten rock müzik dinleyenler kesin bilir kurbanı
yada ben gibi pop dinlerken kurbanı dinleyince bir anda rockçı olanlar çokdur!
çok salakmışım ya! bu grubu keşke daha önce tanısaydım ama olsun...
yeter artık 10 senedir bu muhabbet var ya..
nasıl kimse tanımıyor ya tanıması gerekeden fazlası tanıyor kurbanı illa piyasa mı olsun?? biraz araştıranlar dinlesin kurbanı önüne gelen zibidiler berbat etmesin kurbanın müziğini.
şuan çok fazla gereksiz insan biliyor kurbanı yani araştırma yeni bir grup bulayım dinliyeyim destekliyeyim yok millet ne dinliyorsa bende onu dinliyeyim modunda takılıyorlar buna kıl oluyorum.
ilgi artsın derken her önüne gelen kurban dinlesin demiyorum!! sadece müzik kanallarında diğer gruplara gösterilen ilginin birazı da KURBANa gösterilsin.. senin demek istediğinle buradaki konun pek de bi alakası yok.. herkes ne dinlerse ben de onu dinliyeyim modunda takılanlar sevmedikleri bi müzik türünü de asla uzun süre dinleyemezler.. böyle "özentilerden nefret ediyorum" ayağına bu bölüme yazanların hepsini yargılaman çok anlamsız olmuş.. herkes bunu düşünür ama bu şekilde ifade etmekte yanlıştır..
__________________ <span style="font-family:Comic Sans MS"> ..dertlerin hep seninle, herşey senin elinde; yenmekte yenilmekte!! </span>
ilgi artsın derken her önüne gelen kurban dinlesin demiyorum!! sadece müzik kanallarında diğer gruplara gösterilen ilginin birazı da KURBANa gösterilsin.. senin demek istediğinle buradaki konun pek de bi alakası yok.. herkes ne dinlerse ben de onu dinliyeyim modunda takılanlar sevmedikleri bi müzik türünü de asla uzun süre dinleyemezler.. böyle "özentilerden nefret ediyorum" ayağına bu bölüme yazanların hepsini yargılaman çok anlamsız olmuş.. herkes bunu düşünür ama bu şekilde ifade etmekte yanlıştır.. [/b]
yazımı düzgün oku!!!! kim burda yazanları yargılamışşş???? burda yazanlara kim bieşy demişşşş??!!!!!! oku tekrar oku tekrar oku tekrar oku!!!!! move move move!!!!!