Bence fazlasıyla hakediyo hatta az bile,cunku ben arada annem sayesinde magazin izlerim,hiç gormedım guruptan birisini.Buna rağmen o kadar tanınması ve gerçekten takip eden fanlarının olması bu gurpta biseylerin oldugunu gösterir.yani sonuç:sonuna kadar arkalarındayız...
çok daha fazlasını hak ediyorlar.sadece yurt içinde değil yurt dışındada.
çok kaliteli bir gruplar ve sahne performansları da muhteşem.
seslerini daha çok duyurmaları ve duyurmamız gerekiyor bence.
Çok fazlasını hak ediyo bence.Türkiyede gerçekten rock müzik yapan gruplardan biri .kendimde müzik dünyasının içinde oluğumdan, hepside kendi dallarında en iyileri olduğpunu düşünüyorum.özellikle burak abim virtiöz adam ya
bence bu kadar ilgi az bile bu kalitede olmayan bi çok grup piyasadayken kurbana yeterince ilgi gösterilmemesi onların şarkılarını anlayacak kapasitede insanların az oluşundan kaynaklanan bi sonuç...
hak ediyomu da ne demek ya?daa da fazlasını hak edio!türk rock müziinin şuana kadar ayakta durmasını saalayan ve ender raslanan gruplardan biri!adamlar zaten birbirini tamamlıo.tam bi grup olmuşlar.DAA DA FAZLASINI HAK ETSEDE BEN ŞU ANDA KURBANIN BULUNDUU YERİ HAK ETTİKLERİ YER OLARAK GÖRMÜORM.BELKİ İNANMICAKSINIZ AMA KURBAN DİİNCE ONE DİİEN İNSANLAR VAR.BU SİZCE HAK ETTİ YERMİ?[/b]
kurban ve pentagram türk rock müziğinin kolay kolay yetişlemeyecek 2 dev ismidir.
herkesin konserine gidilir herkesin şarkıları çokça dinlenir ama tarzları açısında kurban ve pentagram bambaşkalar..