Alıntı:
aniMAL´isimli üyeden Alıntı
ya bende diyorum ki işte madem rock muziğin felsefesinde bi protes bi aykırı tavır var neden herkes aynı aykırılığı yapıyo... yanı neden herkes kaşını deldırıyo... bence etkılememeli hiçbir şekilde. neden tamamen pembe giyen birisi rock dinleyemez diye bi fikir olusuyo kafamızda. bu bende de mevcut herkeste oldugu gibi. yanı olamazmı, imkansız birsey mı bu bence değil ya neden olmasın ki yanı. ben declet konservatuarı türk halk müziği öğrencisiyim. nolucak şimdi sevdiğim grupları dinleyemeyecek miyim. sevdiğim ve yapmak istediğim için girdim ben o bölüme. rock dinlemeyi bırakmalı mıyım sizce??? |
dinlediği müziğin rock metal ve ya herneyse aykırı bi tavrı var diye baştan aşağı pembe giyenler bu müziği dinleyemez demedim zaten. ama eminim farkındasınız rock müzik şu sıralar eskisine göre biraz daha 'popüler' ve rock dinleyenler ve 'rock dinleyenler' kendilerini ifade etmek ya da kanıtlamak için giyinişlerine,tavırlarına, saçlarına, başlarına dinledikleri tarzı yansıtıyolar. ve de popülerleşen her şeyin yavaş yavaş tadını kaybettiğini düşünüyorum. eminim bu 'populerlik' o kadar büyük boyutlara ulaşmaz ama şu anki tablo bu, ben bundan pek de rahatsız diilim yavaş yavaş yerine oturacaktır. ayrıca türk halk müziği öğrencisi olman ya da kaşının delik olmaması sana bi eksiklik getirmez ya da sevdiğin grupları dinlemene engel olamaz bence. sadece şu ki eskiden bi adamın kaşının delik olması ya da saçının uzun olması o kadar da alışılmış bi şey olmadığından aykırılıktı ama işte yayıldıkça ve popülaritesi arttıkça, herkes yapmaya başlayınca 'aynı aykırılık' olmaya başladı...