08.07.2007, 21:08
|
#1 (permalink)
|
| Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Yaş: 16 Mesajlar: 621 | 7 yeni harika hakkındaki yorumlar.... ewt arkadaşlar az önce buldum bu yorumları derhal sizlerle paylaşmak istedim. Allah bilr kimin yorumları.... Ama güzel olmuş yani...... Buyrun yorumlar: Chichén Itzá = bnce bnn adı baya ilginç. ama bina da ilginç. güzele benzemio da deil.
Christ The Redeemer = hoş bi heykel bence, görkemli duruyo... adını geç şimdi.
The Great Wall = aralarnda en eskisi gbi görünüyo ama 3 tane arasında kaldm. en eskisi hangisi emn olamıyorum. ayrıca en karizma ism bnunki...
Machu Picchu = ismi en komk olanı da bu. ayrıca bnu görnce en eskisi hangisi emn olamadıklarım 4 e çıktı. ama güzel yer. manzara mükemmel.
Petra = bu da çok eski görünüyo, ayrıca sanırım bi kanyonda bi yerde ama nerde olduunu tam bilmiorum. bilgilerde kanyon yazmıyodu ama yapı güzel. duvarın içine bina yapmışlar gbi resimde. ayrıca su kanalları falan bolmuş. bi de en eski hangisi emn olamdklarmdan bri de bu..
The Roman Colloseum = abooo ne gladyatörler gördü Allah bilir bu duvarlar en eski hangisi emn olamadklarımdan sonuncusu da bu... ama görkemli yani...
The Taj Mahal = görkemi falan geçtim. en güzeli bu...... hem ne de olsa anıt mezar (yannız bu kadar kocaman bi anıta ne gerek varsa , bari ölmeden önce yaptırsaymış karısına, göremeden gitti kadıncaız, ölnn arkasndan da konuşulmaz ya neyse......) ismi de hoş. Babür kralım ii yaptırmış. Şah Cihan...
Konu metalic_justice tarafından (08.07.2007 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir..
|
|
| |