Alıntı:
korn666´isimli üyeden Alıntı
hAyır benim demek istedigim yhani ben rockçıysam converse giyim bi yerimi deldirim uzun saç yapim veas arabesk dinliorum deri takilim falan mı olmalı amacımısss.....yhani sonrada ekleme şeler mi olmalı yoksa bunlar tamamen kolpalık mı???? |
kolpalık degıl zaten rock dınlıyosan bıkere gosterısle gezemessın yanı senın tavrındır aslında anlatabıldıımmı yanı sen sırf dınlemek ıcın dınlemıyosundur heralde eger kendını rock metal gıbı muzıklerde bulduysan gayet cool gezersın converse olayını hıc acma zatn o tamamen yapı olayıdır pıer.dovme kupede eger senın ıcın bısey ıfade edıyosa yaptırmalısın mesela benım kolumda yazı var ispanyolca QUERİDA yazıyor bu argo olarak İNANÇ anlamına gelir ben bişeye inanıyosam ve gercekten benlıgımı o seye verdıysem bunu koluma yapardım kı yaptımda.hergun sıyah tshırtle gezerım mavı ıtalya formamda var bazende onla gezerım neden sıyah dersen hayat benı hıc sevındırmedı mesela ordan gelır altıma hep kırlıgorunumlu jeanlarım vardır sagda solda kullanıslı oldugu ıcındır bu..converse gıyerım cunku en rahatı o benım ıcın ayrıca cok ıyı dagıtılıyo rock gecelerınde ayagın burkulmuyo hehe