Tekil Mesaj gösterimi

Alt 26.06.2007, 10:33   #39 (permalink)
diebymyhand_rock
Kurban Fan

diebymyhand_rock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool

Alıntı:
hElİoS!!!´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
benim okuyacagım kitap akıcı olucak elime aldıgım anda bırakamayacagım bunu n için polisiye türü kitapları severim ama öbur türleride okumamazlık etmem
cinayet,gerilim,polisiye gibi kitapları çok severim bu yüzden en sevdiğim yazar Jean Christophé Grange..Okurken şoke oluyorum..Hele o cinayet şekillerini anlatışı arkadaşlara okutmaya çalıştım tırstılar adım psikopata çıktı iyimi?..
Neyse şunları okuyun beğeneceğinize %100 eminim:
Kurtlar İmparatorluğu;Yazar fransız olduğu için olay pariste bir türk mahallesinde geçiyo..Bozkurtlarla ilgili..Eroin uyuşturucu cinayetler cabası harika bişi (bu arada siyasetten konuşmak yasak ama kitaptan bahsediyom inşallah kızmazlar.)

Kızıl nehirler:Özetini bile yazamam çok karışık..kÖylülerden doğan güçlü çoçuklar,soylulardan doğan ve hemen ölen çocuklarla yıllarca hep değiştirilir.Kızıl nehirler kan bağını temsil edder.Böylece köylülerden doğan vücut çocuklar soylulardan doğan beyin çocuklar olu varirler.

Siyah kan:aman hiç bulaşmayın..+18 Bİ kitep fena halde cins.. içeriyo ben okuyum dedim okuyamadan geri verdim abime..Ama tabiki burdaki cinayet yöntemleride süper.+18 iseniz tavsiye ediyorum..

Bide daha okuyamadım ama filmi çıktı galiba:taş meclisi güzel diolar...

Bu yazar süppperrr.... E nede olsa Jean christophé grange abimiz....hihihiihiih

i've watched you change into a fly
i looked away you were on fire
i watched a change in you
it's like you never had wings
now you feel so alive
i've watched you change
i took you home
set you on the glass
i pulled off your wings then i laughed
i watched a change in you
it's like you never had wings