Tekil Mesaj gösterimi

KuRBaN HaKKıNDa...
Alt 25.06.2007, 12:53   #1 (permalink)
diebymyhand_rock
Kurban Fan

diebymyhand_rock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KuRBaN HaKKıNDa...

Ya arkadaşlar sanırım ilk albümden sonra ekşi sözlüğe kurban hakkında yazılmış şeyleri okuyodum bazılarına çok üzüldüm bazılarını çok sevdim,yazılanları yazayım
ama baştan söliyorum bunlar 1.albümden sonraki şeyler..

metallica konseri oncesindeki performanslariyla "en antipatik konser performansi" odulune layik gorulebilecek grup

sarkilarda cuneyit arkin replikleri kullanmalari hos bisi

son dönemlerde dumansiz konsere cikamayan grup...

lead gitarist umut amerikaya gittiği için yeni gitarist alıp devam eden grup.
en bi şirin ve hep gülen davulcuya sahip olan grup.
metallica konserinde alt grup olarak ne işleri olduğunu anlamadığım ve konsere elbiselerle çıkan bence çok şirin olan müziklerini çok sevmesem de
gereksiz yere abuk subuk tepkilere maruz kaldıklarını düşündüğüm topluluk

konser,festival durumlarinda bedava bilet icin yalvardigim bir bateriste
metallica seven lamerlerin hey adamım sertiz biz lanet olsun bunlarda kim diyerek konserde hareket çekip aşağıladıkları talihsiz grup. ha seviyomuyum... hayır.

konser,festival durumlarinda bedava bilet icin yalvardigim bir bateriste sahip,cok tatli insanlardan kurulu oldugunu dusundugum grup.

metallica seven lamerlerin hey adamım sertiz biz lanet olsun bunlarda kim diyerek konserde hareket çekip aşağıladıkları talihsiz grup. ha seviyomuyum... hayır.

cok sevdigim bir grup, tam disari biryerle cikarken arabada dinlenecek muzik yapiyorlar, hakettikleri basariya ulasamadilar bence...

katatonia'nın alt kemancı'da dinleyip çok beğendikleri çaldıkları müzikleri alkışladıkları ve çok başarılı olduğunu düşündükleri grup

guzel grup, takir takir caliyolar, ho$

http://www.kurban.com
metallica konserinde elemanlarından biri atılan su şişesini yakalamıştı galiba, taktir etmiştim kendisini. şarkılarının sözleri hoş.

h2000'de rengarenk peruklarla sahne alan grup.

kendi muzikal tawirlari belirlemis, oldugu gibi olabilen , kafalarinin dikine giden sewimli , teker teker super muzisyenlerden olusan grup ...

h2000 miller time ın (2001'deki) en iyi sahne performansı olan grup
burak (baterist) ki bence attıı ritmler ataklar
ayakta çalması fln son derece milleti gazlıor

coca cola nın reklam muzigini yapacak olan grup

kurban adli albumlerinde yaklasik 20 dk. suren, "ya oglum patlicanlar nerede" diye baslayan bir hidden track parcalari var. trackler mp3'e cevrilerek elde edilebilir..

daha evel flatline adli cok zavallı ortakoy barinda cockroach adi ile takilan eglenceli adamlar.

turkiye'nin en iyi sahne performansi... deniz inanilmaz bi vokalist, basci kerem ve davulcu burak'i tarif edemem bile. eski bronx'ta her ctesi peach'in vokalistiyle caliyor bu ikisi ve nasil oldugunu gormelisiniz. bu aralar kimse sevmiyo gorunuyo, umrumda diil, tek parca yazip uzerine yatan klasik turk grubu modelinden cok uzakta olan, cok guclu bi sound'a sahip, anlamli sozler yazabilmis bir grup... kimse sevmesin, ben seviyorum!

her uyesinin ayri ayri kendi dalinda cok iyi muzisyenler oldugu grup.

02 kasım 2002 cumartesi gecesi kemancı'da, askerdeki bateristleri burak'ın (bkz: burak gurpinar) gelmesini fırsat bilip konser vermiş rock grubu. açılışı "sorma" isimli şarkılarıyla yapıp birtakım fanlarının "abi sakın söyleme'yi çalmıyomusunuz beaa" tadındaki isteklerine "siz sakın söyleme'yi nereden biliyosunuz yahu" şeklinde cevap vermiş soliste (bkz: deniz yilmaz) sahip güzide insanlar.

takdir edilesi türk rock grubu karatoprak cover i enfes

sorma adlı kliplerinde çalıştığım süper grup

bissuru guzel $arkilari varken albumlerindeki en berbat $arkilara klip cekmeyi ba$armis grup. ayrica ege uni. kapali spor salonunda teomanin altinda calmi$lar ve seyirciyi tabiiki ondan fazla eglendirmi$lerdi. korn diye bagiranlari takmayip green day coverlamalari da ayri bir guzel olaydir.

daha bir sürü albüm çıkaracak kadar çok sayıda muhteşem şarkıları olan, "yazık oldu" dediğim, pek sevdiğim insanlardan oluşan grup. özellikle albümde yer alan "kurban" isimli şarkılarıyla yüreğimdeki yerleri daima ayrı kalacaktır. ömer için...

abi yok hepsini yazamıcam...12 sayfa linki veriom canımın içleri.Hayde girin bakayım...http://sozluk.sourtimes.org/Default.asp?

i've watched you change into a fly
i looked away you were on fire
i watched a change in you
it's like you never had wings
now you feel so alive
i've watched you change
i took you home
set you on the glass
i pulled off your wings then i laughed
i watched a change in you
it's like you never had wings
now you feel so alive