| Yoklugun vardi beni donduran..geçte olsa farkına varmıştım..sen artık yoktun hayatımda,olmayacaktın belkide..anladıgımda pişman olmadım..sadece geçen zamana yenildim kendime,yalnızlığıma küfrettim..sana hep resimler çizdim..yazılar yazdım..şarkılarda senin izlerini aradım..her okudugum yazıda senden bana pay çıkardım..sancılandım..ağladım..parçaladım kendimi..sonra bişey yapmalıyım dedim..öyle bişey yapmalıydımki kendimi sana anlatmalı seninde beni anlamalı ve gerekeni yapmalıydın..çok düşündüm çok..sabahlamak istedim okula giderken önüne çıkmayı..sen sabahları sevmezsin diye vazgeçtim..okul çıkışlarına gitmek istedim,sen istemezsin diye gelmedim..akşamları görmek iyi fikirdi,sen bunada razı değildin..bekledim..belki bi köşe başında denk gelirsin diye düşündüm..senin ruh halin elverişli değildi görmedim!..ya da görmedin!..saçmalamak istedim..dağıtmak kendimi..bir ara alkole vurdum kendimi..baktımki kendime değil sana zarar veriyordum..kafayıo buldugumda sana kızıyor öfkeleniyordum..o yoldanda döndüm..bişeyler yapmalıydım..seni anlatarak yaşamayı denedim..yaşanmaz oldun..anlatamaz oldum..herkes bi yollarda denerken şansını,ben sensizliği ve hayatımdaki sen etkisini yaşamaya devam ettim..sonra bir farklılık yapmak istedim..senin 30 dakikanı alıcak benim bir kaç saatimi..sesimi böyle duyurabilirmiydim?..bilmiyordum..hazırladım..etraf ımdakilere sordum..olumlu sonuçlar geldi..senin bu yazıları okuma ihtimalin..benim yaşama ihtimalimden daha yüksekti..şimdi düşünüyorumda keşke sen sen olsanda ben bu hallerde olmasam..keşke sen yanımda olsanda her tarafım yalan olmasa..keşke..keşke..keşke sende beni sevebilsen bu derece..
keşke. |