Tekil Mesaj gösterimi

Alt 14.06.2007, 20:50   #27 (permalink)
fastboy
Uzaklaştırıldı

Biten bir gun daha senin için..benim içinse biten umutlar gece yarısı yapılan duaların başlangıcı oluyor..gece boyu yalvarmalar dualarla sayıklamalar uykularımda başlıyor..sabah olunca yine aynı senaryo yazılıp çiziliyor..başrolde ben oynuyorum..bir tek fark var yarının bugunden..günün ismi degişiyor..aynaya bakıyorum suratım aynı masumlukta ve asılmalarda..dısarı cıkıyorum aynı nıyet ve aynı moral bozukluguyla..dolmusa biniyorum,dusunuyorum..acaba diyorum kendi kendime su an nerde diye..ne yapıyor ne düşünüyor..aklının ucundan gün boyunca ben geçecekmiyim diye kendimi bitiriyorum..bakmıyorum doganın tüm güzelliklerine..hayatı kaçırıyorum her seferinde..isteyerek yapıyorum..şikayet etmiyor razı oluyorum..sarkılarda seni anıyorum..özeniyorum mutlu insanlara ama kıskanmıyorum..hiç ayrılamsınlar istiyorum..bizim gibi olmasınlar..dagılmasın her biri baska yerlere..kalmasın cocuk benim gibi..bakmasın etrafa hüzünlü bi şekilde..aglamasın her gun..uzulmesın..yürüken aklımdan geçiyosun yine..beynime bir sancı saplanıyor..saga sola dönüyor sanki kafamın içinde..acı cekiyorum..oturuyorum bir kenara..bana bakıp geçen insanlara takılmıyorum..yardım istemiyorum..edemeyeceklerini biliyorum..acılarım büyüyor..sonra bir anda diniyor..hastayım geçer diyorum her sorana..geçmeyecek belkide bunu da biliyorum..susuyoır tüm insanlar..çıt çıkmıyor etraftan..ses gelmiyor o sevdıgımız gruptan..acım azalıyor..sesler coğalıyor..ve bir sarkı cınlıyor kulaklarımda..evet evet bizim sarkımız bu..hani hep sana söylediğim ama senin dinlemek için hiç can atmadıgın sarkı..bana bakan garıp ınsanlara bagrıyorum işte bu bizim sarkımızdı diyorum..o kalın kafalarına sokuyorum sindire sindire..anlıyorlar..ozur dıleyıp boyunlarını bukuyorlar..gururlanıyorum.başım dik alnım acık gezıyorum..sonra eski bir tanıdık geliyor..bana bitiiğini söyleyerek unut diyor..o an düşüyorum gardımdan..aglıyorum..kendime acıyor sayıklıyorum..olmıycak diyorum dönmeyecek diyorum..hayatı sevmiyorum,sizden nefret ediyorum,batmasın gunes,cıkmasın yıldızlar,lanetler yagdırıyorum dişi kişiliklere..pesimistlikle yargılanıyorum insanların beyninde..suclanıyorum..ama alısıgım herseye..nasıl olsa sen yoksun..ben savasıyorum hergun kendımce bazı kışilerle..yazık diyorlar bana..bana acımalarını istemiyorum..ben acınacak halde degil seni bu zamana kadar içimde yaşatmış olan biri olarak kutlamalarını bekliyorum..anlamıyorlar..aşkın ne oldugunu bilmiyorlar kanımca..çekiliyorum bi köşeye..izliyorum çevremi.meger ne yalancı insanlar var ne yalanlar var etrafımda..arkam önüm elim kolum hep yalana bulanmış..üzülüyorum..seni istiyorum..elini uzatmanı kurtarmanı istiyorum..olmuyor..zaman akıp giderken hayat hızla geçiyor..fastboy'dum ben..hızlı yasamıstım herseyımı..acıları kederlerı sevincleri hepsini tuketmıstım..erken varmıstım hayatın tadına..ve hızlıydı seni bulup kaybetmemde..sımdı ben hariç hersey hızlı..senin yoklugun bile beni aşmış taaa uzak diyarlardan bana unutamazsın diyor..pişman olmuyorum inadına inatla!!.. savasıyoruym daha bi mucadelecı tavırla..unutmayacagım seni!:.yazıcam beynime kalbime..ve kazıyıcam ruhuma..unutamayacak bu beden izlerini..tasıyacak anılarını bu ruh..ve herkes görecek aşk neymiş..beni anlıyacak aglayacak belkıde ınsanlar..ama ben coktan gitmiş olucam..terketmış terkedilmiş..hiç bişeyimi alamayacagım yanıma kanunlar geregi..yasama kanunlarıymıs bunlar..senin bir tek fotografını bile alamazmısım yanıma..kazıtırım resmini vücuduma yine unutmam senin güzel yüzünü..işte bitiyor bak bugunde..ne kadar güzel..yine yalvaracagım allaha seni bana vermesi için..yine umutlarım dogacak yeni güne gölge düşürerek..ama sen!:.senin için bir gün daha bensiz gececek..

geçsede onun için farketmezmiş..