Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Diğer > Teknoloji

Teknoloji Her An Gelişen ve Yenilenen Teknoloji Dünyası Hakkında Herşey

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 28.01.2007, 12:47   #21 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder

<div class='quotetop'>QUOTE(...bUrToN... @ 27 1 2007, 17:25) [snapback]6648[/snapback]</div>
Alıntı:
adam resmen mp3 çalar diyor ya?siz de yanıtlıyorsunuz.adından da belli yani mp3 çalıyor sanırım bilmiyorsunuz ama kurbanın 2005 albümü 25.000 e yakın kopyaya ulaştı!!![/b]
evet belki sonuna kadar haklısın ama şöyle de bir durum var olayı sadece bir gruba göre yorumlama evet hepimiz kurban hayranıyız ama bundan tüm müzik piyasası zarar görüyor. Burda yapmamız gereken dağıtımını engellemek (otobüste giderken canı sıkılan ve mp3 dinleyen birinin müzik dinlemesini değil) senin dediğine göre cafelerde çalan müzikleri de susturmamız lazım adam orjinal almak varken hiçbir para ödemeden (sadece cafede yediği, içtiği) oraya gelip şarkıları dinleyebiliyor...

Ayrıca senin mp3 playerin yokmu yada bilgisayarında hiçmi mp3 yok yada madem korsan olaya müzik piyasası olarak bakmayalım kullandığımız program ve oynadığımız oyunların kaçı orjinal + Kurban grup üyelerinin mp3 playerleri yokmu (bence kesinlikle vardır)

yani dostum bazı şeyler varki bizim dışımızda büyüyor ve bizim mp3 player alıp otobüste dinlememiz buna kesinlikle destek olmuyor dedim ya önemli olan dağıtımın önüne geçmek

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 29.01.2007, 20:24   #22 (permalink)
Kurban Fan

...bUrToN... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaşım anlatmak istediğim de bu zaten yani benim de mp3 üm var tabiyki, evet bende ilk başta bazı albümleri mp3 ledim(kurban da dahil!) ! ama bu konular burada konuşuldukça yayılacak.söylediğim bence bu konu burada konuşulmamalı!Yani sizin de mantığınıza aykırı gelmiyor mu?!

...i will meet you in the next life...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 29.01.2007, 20:44   #23 (permalink)
Kurban Fan

ölümSÜZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tamamına katılıyorummm

Alt 29.01.2007, 21:07   #24 (permalink)
Kurban Fan

YineYeniYeniden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mp3 demek yasadışı bişey demek değilki.. eğer sen bi albümü aldıysan içindeki şarkıların kullanım hakkını da almış oluyosun istediğin gibi kullanabilirsin(tabi kendin). Sonrası sana kalmış o senin vicdanın ona kimse bişey yapamaz. Üstüne üstlük nette artık yasal mp3ler de var. parayı basıp alıyosun mesela i-tunes. Yani mp3 kavramıyla yasadışı müzik tam olarak aynı şey değil ztn öle olsa mp3 playerda yasadışı olurdu satılmazdı.

Alt 30.01.2007, 00:11   #25 (permalink)
Kurban Fan

...bUrToN... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emin ol ki bu söylediklerini buradakilerin yarısı bilmiyor ben sadece bi fikir öne sürmüştüm o zaman mantıklı bulan marka vererek, tavsiyede bulunarak mp3 muabbeti yapsın!!bu daha mantıklı galiba...

...i will meet you in the next life...

Alt 14.02.2007, 01:13   #26 (permalink)
Moderator

SeCReT__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SeCReT__ - İCQ üzeri Mesaj gönder SeCReT__ - MSN üzeri Mesaj gönder

sony ler genel olarak daha özellikli ve geniş kapsamlı, ama creative ler daha ucuz, daha kullanışlı ve daha az bozuluo bnce

Alt 14.02.2007, 01:25   #27 (permalink)
Kurban Fan

troke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya bence başlık altında oldukça manasız bir muhabbet oluyor bu arkadaşlar...eğer mp3 sağlıklı mıdır değilmidir diye beyin fırtınası yapmak istiyorsak buyuralım münasip bir başlık altında konuşalım..tabi eğer açılmadıysa..uzun zaman oldu neticede ben bakmayalı foruma..

burda amacımız arkadaşa ve bu tip sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak di mi??

Alt 15.02.2007, 17:10   #28 (permalink)
Moderator

SeCReT__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SeCReT__ - İCQ üzeri Mesaj gönder SeCReT__ - MSN üzeri Mesaj gönder

<div class='quotetop'>QUOTE(troke @ 14.02.07, 00:25) [snapback]18007[/snapback]</div>
Alıntı:
ya bence başlık altında oldukça manasız bir muhabbet oluyor bu arkadaşlar...eğer mp3 sağlıklı mıdır değilmidir diye beyin fırtınası yapmak istiyorsak buyuralım münasip bir başlık altında konuşalım..tabi eğer açılmadıysa..uzun zaman oldu neticede ben bakmayalı foruma..

burda amacımız arkadaşa ve bu tip sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak di mi??[/b]
+1

Alt 20.02.2007, 14:03   #29 (permalink)
Kurban Fan

Mordanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mordanadam - MSN üzeri Mesaj gönder

mp3 çalar bütün şarkıcıların korsan şarkılarının koyulduğu bir kavram değil ki.O açıdan bakmamalısınız.Bir format şekli mp3.Audio cd leri içine yükleyemediğimize göre.Mp3 player çok da yararlı bir şey şayet benim olmasaydı kafayı yerdim heralde.

Arkadaşın konusuna dönersek, fiyatları ucuzlamışken i-pod al derim ama creative var ben de.Hiç sorun yaşamadım.

Alt 27.02.2007, 23:37   #30 (permalink)
Kurban Fan

musti_eda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Mordanadam´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
mp3 çalar bütün şarkıcıların korsan şarkılarının koyulduğu bir kavram değil ki.O açıdan bakmamalısınız.Bir format şekli mp3.Audio cd leri içine yükleyemediğimize göre.Mp3 player çok da yararlı bir şey şayet benim olmasaydı kafayı yerdim heralde.

Arkadaşın konusuna dönersek, fiyatları ucuzlamışken i-pod al derim ama creative var ben de.Hiç sorun yaşamadım.
bencede....

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil