doğrusun söylediğinde ama bilmediğimz bir ülkeyede gidip _ vermek yanlış olur hangimis gittikde gördük de onlara _ oy veriyozki.biz bence kendimize oy verelim sonucta su an 1.sıradyıs.
__________________ MISSING ONE INSIDE OF ME DEATHLY LOST
Oy veriyoruz ama niye veriyoruz hiç bilmiyoruz.Türkiye olsun da ne olursa olsun di mi?Aman seçimlerde de böyle davranmayalım arkadaşlar =) Neyse ben açıklama yapayım.
Sitenin amacı Dünya da genel konuları ele almak.Bir çok ülkenin ayrı başlığı var forumda.Üyeler rahatsız oldukları konuları ve diğer konuları forumda paylaşabiliyorlar.Türkiye topiğine göz attım ve tipik Türk hareketleriyle karşılaştım her zamanki gibi.Girip söven bir çok insan var.Neyse forumu böyle.
Sitede 2 saatte bir oy kullanabiliyorsunuz.2006 yılında başlamış oylama ve hangi ülke 5 milyon oya ulaşırsa oylama bitecek.Şu an 1. sıradayız ama ne zaman 5 milyon olur bakalım.Oylamanın amacı hangi ülkelerin sevilip hangi ülkelerin sevilmedğini ortaya çıkarmak(Saçmalık bana göre) Oylamayı kazanan 5 ülke oylama sonucunda sitede kendi bayrakları ile birlikte yayınlanacak.
Artık ne için oy verdiğinizi biliyorsunuz.Bana göre ülkelere olan sempati veya antisempatiyi belirlemek için iyi bir yol değil internet.Çünkü forumda oyların silindiği türünde bir çok yazı okudum.Ben de oyumu verdim ama maksat oy vermek olsun diye.