Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Diğer > Güncel Yaşam

Güncel Yaşam Hayata Dair Herşey

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 07.03.2008, 02:34   #11 (permalink)
Kurban Fan

chilekesh_ertan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

chilekesh_ertan - MSN üzeri Mesaj gönder

Efendiler, sonsuz bir özgürlük düşünülemez. Hakların en büyüğü olan yaşama hakkı bile kesin değildir. İntihara karar veren bir kişinin yaptığı işlemin sonucu, yalnız kendi ile ilgili olduğu halde, güvenlik kuvvetleri onun bu işlemini yasaklamakla görevlidir. Aynı kişinin aynı davranışını biraz daha büyük oranda düşünür ve düşündüğümüz suçu bir kişiden bir aileye çevirerek kapsamını genişletirsek, girişimcinin durumu hemen zâlim bir canî görüntüsü verir. Bu nedenle, ulusal egemenlik düşmanlığı, üstün, saygıdeğer bir yeri olan onurlu bir ulusun her şeyine, bir anda bile bile kastetmek suçundan başka bir şey değildir. (Şüphesiz sesleri)Bunu doğal olarak, ulusun maddi ve manevi seçkin niteliklerini taşıyan yüce milli emniyet kuvvetleri kesinlikle yasaklar. (Şüphesiz sesleri)

Düşünüyorumda düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum...

FB Rh(+)

[Özgenin duasına amin]

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 03.05.2008, 18:43   #12 (permalink)
Kurban Fan

+daRKLy+ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

spdrmn gerçektn müthiş şeylr yazmşsn,tebrk ederim... atam rahat uyu,ne mutlu türküm diyene...!!!

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 06.05.2008, 23:20   #13 (permalink)
Kurban Fan

selohattin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ne mutlu türküm diyene ! O olmasa ben şimdi bir fransız veya ermeni olabilirdim...

bu gençlik bilinçli bi şekilde büyüdü ve büyüyor

atam rahat uyu... saygılarımla!!

Alt 06.05.2008, 23:28   #14 (permalink)
Kurban Fan

untitled - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AB Uyum yasalari geregince devlet dairelerinden Atatürk resimleri nin
kaldirilmasini protesto ediyoruz! Ulusal bilincimizi yavas yavas yok etmelerine izin vermek istemiyorsaniz; sizde karşı çıkın!

Izmir kurtulmus, çok tatli bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler...
Trene binerler ve kompartimana çekilirler. Ertesi gün, yaveri, Atatürk'ün kompartimaninin kapisini çalar. Atatürk, yorgun, bitkin bir halde kravatini
yikamaktadir.
Yaveri: 'Pasam bu ne hal, hiç uyumadiniz herhalde; niye böylesiniz', der.
-'Çocuk, kompartimanima yastikla battaniye koymayi
unutmussunuz, kolumu yastik yaptim agridi, setremi yastik yaptim üsüdüm, uyumadim kalktim', der. Yaveri: 'Aman Pasam! Birimize haber vereydiniz;
hemen size bir yastikla battaniye getirirdik', der. Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutan tarihi bir cevap verir:'Geç fark ettim, hepiniz en az benim
kadar yorgundunuz, hiç birinize kiyamadim. Önemli olan benim uyumam degil;milletimin rahat uyumasi'. ATAMIZ SAYESINDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ KI; HALA UYANAMADIK ?

nevermind ** Spencer Elden**

Alt 09.05.2008, 18:42   #15 (permalink)
Kurban Fan

kaRamelakızZ=) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaRamelakızZ=) - MSN üzeri Mesaj gönder

gerçekten çok çok güzel bir konu tebrik ederim,hatta bence geç bile kalındı açılması için..
yalnız şuna çok sinir oldum konunu ilk yorumunun üstündeki reklamda amerikan bayrağı var!! gerçekten çok kötü bir tesadüf olmuş.en sevip en değer verdiğimiz insan olan Atatürk ümüzün konusuna bile saygı gösteremiyorlar! Adamlar çizgi filmlerine bile bayraklarını koyuyorlar,koyucak hiçbir yer bulunmazsa da iç çamaşırlarını bayrak deseninden yapıp saçma sapan bir sahnede mutlaka gösteriyorlar! Peki biz ne yapıyoruz yerlerde gezen bayraklarımızı kaldırmaya bile üşenip daha da kötüsü onları beyinleri yıkanmış küçücük çocukların eline yakılacak bez malzemesi haline getiriyoruz..yazık hem de çok yazık!
bayrak sevgisini de vermeliyiz bence hem de ATATÜRK konusu içinde...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil