iki yüzlülüğü, parayı, kini kaldırırdım... gerçek bi demokrasi getirirdim. popçuları hapse attırırdım (işin şakası tabi onlar eğleniyolar kendi aralarında yazıktır) he bide amerika yı afrika afrikayı da amerika yapmak çok isterdim...
insanların karşısındakine yapmak istediiklerinin biranönce kendi başına gelmesini isterdm
__________________ #-Sihirli bir değnek iyilik sevmek eğilip düşmektense var ölmek...#
#_Arada bir kemeri sıkta düşmesin o sahte kişilik_
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kesikli çizgiden aşağı inmek tehlikeli ve yasaktır! Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!
insanların karşısındakine yapmak istediiklerinin biranönce kendi başına gelmesini isterdm
vay gayet mantıklı
__________________ ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı...
Canerim!
herşeyden herşeyden herşeyden kıymetli varlığım!
kimse kimsenin herşeyi olamaz farkındayım bunun.sen sadece herşeyimden 0,00000001 kadar eksiksin! aslında sensiz hiçim cümlesine inanmayan insanlardandım ama sayende inandım!
unutma mükemmel hayallerimiz var gerçekleşmesini sabırla beklediğimiz!
sen ben ve sıcak çikolata!
En güzel hayalini seç dolaptan üstüne giy...ne güzel yakıştı bak üstüne... (palindrom^um)