öle olmuş sanırım. bi de ben çocukluk fotoğraflarıma baktığımda hiç bilmediğim yerlerde olduğumu görürüm. keşke küçüklüğümün geçtiği yerleri gidip görme imkanım olsa. anca google earth tan kuşbakışı bakabiliyorum
Geçen gün fotoğrafları karıştırıyordum. Bir anda karşıma tanıdık bir sima çıktı! Bir buzdolabının kapısını açmış, elinde çikolata, ağzında da kahverengi çikolata izleri.... Birileri basmış zavallıyı... Sonra düşündüm düşündüm... bu tombul çocuk bir yerlerden tanıdıktı... sanki ilkokul yıllarından...
Çok garip bir duyguya kapıldım yaklaşık 10 yıl önceki Ben'i incelerken... sivilcelerim yoktu, sakallarım da. O zamanlar, bir şeyler yapmadan önce düşünmem gerekmiyordu.. gelecek kaygısından... hangi liseymiş, hangi üniversiteymiş düşüncelerinden uzak, elindeki çikolatayı yiyen bir çocuktum...
Üzüldüm... o zamanları daha iyi geçiremediğime üzüldüm
Daha çok çikolata yiyemediğime üzüldüm
Daha çok arkadaş edinemediğime üzüldüm
Ve hepsinden daha fazla, sistemin beni zamanla ne hale getirdiğine üzüldüm...
cidden ya bi insan daima buyumeyi bekler iste istediklerimi yapma fırsatı yok kendi hayatımı yaratma firsati falan maalesef sistemde olanlar hepsi bize baqlı olsun biseyler basaramamanın getirdigi stres ve sıkıntıyla umut ettiklerine ulasamamalarıyla iyice hayata kussunler ve hayalimiz olan surunun yeni koyunları olsunlar... malesef boyle de oluyo... universiteyi kazanmak hayatını kolaylastırıcagına o amaca ulasma gayesi yuzunden hayatımız bitio fark edemioz edince de ish ishten gecmis oluo... neyse ya cok doluyum!
şişkoymuşum ben ya :S bide sölemesi utanç verici ama kelmişim ben küçüklük fotolarıma bakar bakar bu şeker şey benmiymişim derim şimdide öyledimdir ama neyseeee :P
__________________ When the light begins to change I sometimes feel a little strange A little anxious when it's dark Fear of the dark dead eyes see no
leğende yıkanırken çıplak bi fotom war..
daha ne diyebilirim ki
haha aynısın bendede war yıhyıh
__________________ çok üzüLme çok susma çok darıLma çok ağLama çok da kitap okuma çok terleme çok yoruLma girdapLarında boğuLma yaLnızLığına çok da alışma Dedi Annem...=))