ya çok deişik bişey hissetyorum ne bilim ne kadar küçüktüm büyümüşüm ne kadar tatlı bakıyorum o foto karelerinden annemin kucağında ne kadar daha güselim keşke hiç büyümeseydimde şu dünyanın haksızlıklarıyla karşılaşmasaydım derim ağlarım basen ne bilim helede o foto içinde ölmüş dedem we teysem warsa gözyaşlarıma hakim olamıyorum ama tek bi şey war keşke hep küçük kalsaydımda yalan dünyayı çocuk halde yaşayasdımmm.......
tersne gtmesnn sebebi çok basit insan herşeyn farkına varıo,sorumluluk alıo küçükken araziydi büyünce herkes senden bişiler beklio kendin gibi olamıosun çevnredklrn istedğii gibi oluosun öss den dert yann arkadşım sık dişini bu sistem bi tek sana uygnalmıo hakıszlığa bi tek sen mağruz kalmıosun belkide bölesi daha iyi ülknn alt yapısı şimdlk buna müsade edio imkansızı istyemiolar çalışan kazanıo çalış kazan sıkma canını gitarında zamanı var abi sen hele bi kurtar kendini öfkene yenk düşme hadi bakem sana bol saşns umarm istedğin yere gdersn
__________________ <span style="font-family:Lucida Console">İnanmadan yaşanmaz
Bil ki yürek dayanmaz
Yaraların kapanmaz
Bu son yol sana
Bu yol düş sana
Bu son söz sana... </span>