__________________ çok üzüLme çok susma çok darıLma çok ağLama çok da kitap okuma çok terleme çok yoruLma girdapLarında boğuLma yaLnızLığına çok da alışma Dedi Annem...=))
Bence yanlızlık elini uzatttığında tenine dokunanın sadece hava olmasıdır ve elinin boşlukta öylece durmasıdır....
__________________ <span style="font-family:Century Gothic">Sonunda pes ediyorum, ölüyorum...Sessiz sedasız, arkamda hiç iz bırakmadan intihar ediyorum !!!</span>
yalnızlık bence bir insanın başına gelebilcek en kötü şeydir. eğer başına bşii geldiinde yanında olan sana destek çıkan biri warsa en kötü şeyde bile küçükte olsa bi mutluluk nedenin wardır ama güzel günlerinde senin yanında olan biri yoksa o güzel günler yalancı güzelliklerle doludur):
__________________ çok üzüLme çok susma çok darıLma çok ağLama çok da kitap okuma çok terleme çok yoruLma girdapLarında boğuLma yaLnızLığına çok da alışma Dedi Annem...=))
yalnzızlık adına sana burda eşşek kadar kompozisyon yazardım da havamda diilm
yalnızlık, insan iç yapısı ve doğasının birleşerek ortaya çıkardığı bi mutluluk olgusudur.. yalnızlık, yalnız kalmak diil yalnızlığı yaşamak onu hissetmektir..
__________________ SeN KoRkTukÇa, SeN KaÇTıKÇa ZoRBa Da GeLiR ÜsTünE; DavRanMazSaN, HayKıRMazSaN HeRGün ToKaDı EnSeNDe..!!
Sümük bataklığında yetişen insanı hapşırtan siyah bir çiçektir. Yalnızlık; gölgelerin iktidarında insan ruhunun başkaldırması, madde ve mana egemenliği arasında ise bocalamasıdır. Bu bocalama huzur limanı ile kurt kapanı arasında devam edip gider.........
__________________ [b]Başımız Dimdik Yürüyoruz Çünkü Boğazımıza Dek Bok İçindeyiz!