ya serkan ben çok sıkılıyorum bide internetm olmasa ölürüm heralde ya bisim ew çok sıkıcı yapcak bişide yok yaşadığım yer küçük we hiçbi sosyal activitesi yok off offff bi dertliyim bi dertliyimki daha bu ne kiii
tamam sölim ben o zaman..ben anamin bana verdiği kurs parasını harcadım.ve annemden bi daha istemek zorundayım çünkü 8 saatim doldu! 70 milyon kurs param.ne yapacağım ne diyeceğim anneme nasıl isteyeceğim bi daha?kaç gecedir uyuyamıyorum yaw...
yazık sana yaw yapck bişi yok anlat annene bidaha olmas de çk lazımdı de arkıma borç werdm de çocuk zor durumdaydı de hehe çare çk
nese bnm derdm çk büyükk ya annemi özledim bn annemi istiorm (bebekler gibi oldu) cnm annem bnm
ya serkan ben çok sıkılıyorum bide internetm olmasa ölürüm heralde ya bisim ew çok sıkıcı yapcak bişide yok yaşadığım yer küçük we hiçbi sosyal activitesi yok off offff bi dertliyim bi dertliyimki daha bu ne kiii
al benden de o kadar tembellik var bu aralar...