| | Off-Topic Koskoca Forumumuzda Hiçbir Bölüme Uygun Olmayan Konularınız İçin:)) |  | Kola sevenlere... |  |
11.03.2008, 16:58
|
#1 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 874 | Kola sevenlere... Coca-cola ve pepsi'nin ortalama pH degeri 3.4 Bu asidite disleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir.
Pepsi veya coca-cola'yi içmeden önce bir düsünün. Dünyada hiç kimsenin tavsiye edemeyecegi karbondioksit içiyorsunuz. Iki yil önce, Delhi üniversitesinde "kim daha fazla coca-cola içecek" diye bir yarisma yapildi.
Sekiz sise coca-cola içen kazandi ve herkesin gözü önünde öldü.Çünkü çok fazla karbondioksit almisti ve kaninda yeterli oksijen yoktu. Birisi kirilmis disini bir sise pepsinin içine koydu ve dis 10 günde eridi!!! Disler ve kemikler ölümden sonra en fazla dayanabilen organlarimizdirlar. Bir sise kola içerek midenize ve bagirsaklariniza ne yaptiginizi bir düsünün....
COCA COLA VE PEPSI SEVERLERE - HER SEYI BILDIGINIZI MI DÜSÜNÜYORSUNUZ? AMA DAHASI VAR...
"TUVALETI TEMIZLEMEK IÇIN"
Bir kutu kolayi klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela taşındaki lekeleri yok edecektir.
"KROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK IÇIN"
Tamponu coca-colaya batirilmis marlboro folyosuyla iyice ovunuz.
"AKÜ KUTUP BASLARINDAKI ÇAPAGI TEMIZLEMEK IÇIN"
Bir kutu kolayi kutup baslarina dökün ve çapak yok olsun.
"PASLANMIS BIR CIVATAYI SÖKMEK IÇIN"
Coca-colaya batirilmis bir bezi bir kaç dakika pasli civataya uygulayiniz.
"ELBISENIZDEKI YAG LEKESINI ÇIKARMAK IÇIN"
Bir kutu kolayi lekeli giyeceklerin üzerine bosaltin, Deterjani ekleyin ve her zaman yikadiginiz gibi yikayin. Coca-cola yag lekelerinin yok olmasina yardim edecektir.
COLA ARABALARIN ÖN CAMINDAKI LEKELERI DE YOK EDER. AYRICA BIZ BU MADDEYI IÇERIZ !!!
__________________ Silgi kullanmadan yapılan resim sanatına 'hayat' diyoruz... Aptallığın en büyük kanıtı aynı şeyi defalarca deneyip farklı sonuç almayı ummaktır... | |
| |  |
11.03.2008, 19:16
|
#2 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 482 | helali hoş olsun .)
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you En çok beni severmiş o... 17251725 http://img73.imageshack.us/img73/6113/image009ah1.jpg KURBAN olmaya adayız | |
| |
11.03.2008, 20:24
|
#3 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 20 Mesajlar: 183 | ne zamn ölücemizi bilemeyiz dimi  sigara içki yerine kola içer ölürüm daha ii  
__________________ Susamam Hak Ver,Var Tek Bir Ekber,Hepimizin Aynı Yolu,Yolun Sonudur Makber Today Still Is The First Day Of The Rest Of Your Life
Satılık: 5+1 creative A-500
Satılık: Iphone(1aylık,Kaydı yapılmış,500$
Lazım olan varsa yazsın acil satmam lazım! | |
| |
11.03.2008, 21:26
|
#4 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 874 |
__________________ Silgi kullanmadan yapılan resim sanatına 'hayat' diyoruz... Aptallığın en büyük kanıtı aynı şeyi defalarca deneyip farklı sonuç almayı ummaktır... | |
| |
11.03.2008, 21:53
|
#5 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Yaş: 25 Mesajlar: 1.441 | bir kısmını duymuştum enteresan cidden saol__dişlerin çürümemesi için pipetle için diye bişey duymuştum bende 
__________________ Gerçekle gözgöze gelmenin esası ölümsüzlüktür_______ tutarım yasımı sımsıkı;boğulurum ama ölmem...!!!
12.03.2008, 01:35
|
#6 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 07 2007 Yaş: 18 Mesajlar: 1.191 | Fark yapmaz kola koladır hiç etkilenmedim desem  gerçi çok kola içmem ben ama olsun
Sağol Underoath yine de ... | |
| |
12.03.2008, 22:22
|
#7 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 482 | yıllardır içiyoruz neden bişey olmadı :S
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you En çok beni severmiş o... 17251725 http://img73.imageshack.us/img73/6113/image009ah1.jpg KURBAN olmaya adayız | |
| |
13.03.2008, 12:49
|
#8 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 07 2007 Mesajlar: 140 | iç gitsin ya  zaten bigün ölcez... | |
| |
14.03.2008, 00:32
|
#9 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 482 | atın ölümü arpadan...
| |
15.03.2008, 04:05
|
#10 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 10 2007 Yaş: 15 Mesajlar: 309 | hiç sevmem ama rada bazı yemeklerin yanında iyi gidiyo içiyorum.ama içerken içimden binbir tana düşünce geçiyoo,midem delinebilir mi?dişim çürürse? kaç ane selülit yaptı acabaİ?peki onu temizlemek için kaç bardak suya ihtiyacım var;?bu suları tükettiğimde en az kaç kere tuvalete gitme zahmetinde bulunup da popomun ısısttığı sıcacık koltuktan kalkmak zorunda kalırım;?... bu nedenle kola içmemem daha iyi herelde...
hee bu arada 1 bardak kolayı ancak 20 bardak su temizlermiş
__________________ Ben ve BEN başbaşa çukulata yiyoruz ve mutluyuz | |
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |