------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!
salih^m kardeşim yaşattığın ve yaşatmakta olduğun herşey için milyonlarca kez teşekkür ederim canımdan çok sevdiğimi biliosun zaten kelimelerle anlatılmazsın seni ancak yaşayan bilir .)
kübram canım kuzenim biteciğim!!!öle özel ki yerin ....
esraaaa .) çok ama çok teşekkür ederim canım bnm çok tanımıyorum ama çok tatlısın eminim
ertanım!!ertan bnmlee evlenn .) anlamını ikimizin bildiği yegane şey .) taparım sana .)
muratım!!! ciddi anlamda herşeyiyle taptığım varlık!! odasına kaşına gözüne tu tu tu tu tu!!!sen bir baba sen bir abi sen bir herşey oldun bana kocaman seviyorum
kurban_denzo^m tanımıyorum ama nedense açırı seviyorum.) 6.his olmalı
nunum çok saol .)
sıla^m!! cadı süpürgesi için neler yaptı bnm için .)bu dünyadaki en büyük aşkın sahibi (murattan sonra tabi) öle gzl ve özelsin ki bnm için anlatılmazsın!!ifade edilmezsin!!seni sevmeen ölsün çekemeyen çtlasın orta yrnden!!!
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!!
i love you