Para maalesef olmazsa olmaz evet araç olmalı öyle de ama tek gerçek var ki para olmazsa olmaz ve olmuoda olsada nereye kadar? gerçekleri konuşalım
ama hiç birzaman çok zengin olmak istemedim istemiorum muhtaç olmayayım kimseye__kendime yeteyim yeter
__________________ Gerçekle gözgöze gelmenin esası ölümsüzlüktür_______ tutarım yasımı sımsıkı;boğulurum ama ölmem...!!!
tabi canım onun eline annesinin gün parası geçer sadece
ama amaç değil araç olduğu sürece işe yarayan birşey para
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!!
i love you
herkesin dediği gbi bnm içnde araç...günümüzde herşey paraya bağlı nedense parası olmayana slm bile yok yaşadığımız şu günlerde ..bna fazla bişey ifade etmiyor derler insann elinin kiridir para işte benim içnde öle olasada olur olmasada......(fazla oldu sanırımyada saçma oldu ama aklıma bunlar geldi we yazdım )
__________________ Son rolümü oynadım hayat denen bu piyeste, can bendenden çıkmaz davranır aheste ...