| | Off-Topic Koskoca Forumumuzda Hiçbir Bölüme Uygun Olmayan Konularınız İçin:)) |  | Aradaki UzakLık Aşkı NasıL EtkiLer ?? |  |
28.01.2008, 15:54
|
#1 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 11 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 131 | Aradaki UzakLık Aşkı NasıL EtkiLer ?? EtkiLer mi ?
EtkiLemez mi?
EtkiLerse nasıL etkiLer?? 
__________________ PoLat aLemdar'ı haraca baqLayan nacizane kişiLiq!!!
ThE RoCK uLa  CeYL!nn | |
| |
28.01.2008, 16:32
|
#2 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 07 2007 Yaş: 18 Mesajlar: 1.193 | Etkiler etkiler etkiler (kötü)
Gerçi çevremde tanıdığım insanların çoğu birbirlerine uzaklar ve süper ilişki yaşıyolar ama ben yapabilirim sanıyodum ama yapamazmışım
Aslında kişiyle de alakalı biraz  | |
| |
28.01.2008, 17:39
|
#3 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 1.017 | etkiler kötü...
__________________ geçiçi bir süre servis dışı | |
| |
28.01.2008, 17:52
|
#4 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 497 | bencede kötü yönde etkiler.. kişi her ne kadar güven verdiğini sansa da iyi gitmeyen bişiler olur. her ne kadar inanıorum güveniorum dense de aslında öle deildir bence yani.. ne biliim işte yalan sölemeler olur, yüz yüze görüşemediği için bi özlem duyma ki bu sonraları bence insanın canını sıkar. bi süre sonra yokmuş gibi davranır iki tarafta birbirine kopulup gidilir yani ömrü 2-3 gün bişidir bence | |
| |
28.01.2008, 18:35
|
#5 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2008 Yaş: 14 Mesajlar: 43 | olumsuz etkiler..
__________________ ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim..
ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim!
ßana ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum!
Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum...
iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!..
GideLim Diyin! --> GeLiyorum!...
Dalga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !..
Derdinmi var ¿ --> DinLiyorum ...
çOk mu zOr¿ --> Ugra$Iyorum!..
ßana a$Ik oLma! --> ßen oLamIyOrum !!! | |
| |
28.01.2008, 21:55
|
#6 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 904 | etkiler tabi gözden ırak olan gönüldende ırak olur
__________________ Kenara koyduğum hayaller birer birer ölürken ben, senin için yaşıyorum! | |
| |
28.01.2008, 22:45
|
#7 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 576 | gerçekten seversen etkilemez
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you Sonsuzluk önümdeydi hep;ama gidemedim senden uzağa... ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı... Özledim çok...Aramızdaki uzaklık hiç farketmez.Ne kadar kaçsan da bir adım yanımdayım...17251725^18 (L) | |
| |
29.01.2008, 00:18
|
#8 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 07 2007 Yaş: 18 Mesajlar: 1.193 | Alıntı: hiperocktif´isimli üyeden Alıntı
gerçekten seversen etkilemez | Buna inanmak isterim hem de çok  | |
| |
29.01.2008, 16:25
|
#9 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 284 | iki tarafta etkilememesine inanması lazım birinde şüphe olrsa kısa bi süre snra kopar...
ama özlem duygusunuda doyasıya gidermenn tadıda ayrı bence  ....
__________________ >Hakikati bilin hasat vakti geldi, >Ben bir ucak gemisiyim siz hadi binin, >Cok ucak tasidim cok azi geri geldi!.. Mutlu gibi, umutlu gibi, bir düşte gibi... 04:10:08=~127 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!! http://img387.imageshack.us/my.php?i...hment13ks5.jpg | |
| |
29.01.2008, 19:39
|
#10 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 576 | Alıntı: tekinist´isimli üyeden Alıntı
Buna inanmak isterim hem de çok  | bence inan.ya örnek sen öz'den kaç km uzaktasın ama tapaıosun kadın için yalan mı.karşılıklı veya karşılıksız gerçekten ama gerçekten seviosan aradaki uzaklık aşkı engellemez
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you Sonsuzluk önümdeydi hep;ama gidemedim senden uzağa... ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı... Özledim çok...Aramızdaki uzaklık hiç farketmez.Ne kadar kaçsan da bir adım yanımdayım...17251725^18 (L) | |
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |