sennkide mantıklı ama bn oracıkta ondan hoşlandıımı yada onu sewdiimi sölerdm yapıştırırdım yada bn yapışırdım ona bu durumda nasıl en ykn arkımı ayarlayabilceğimi sorardım
sennkide mantıklı ama bn oracıkta ondan hoşlandıımı yada onu sewdiimi sölerdm yapıştırırdım yada bn yapışırdım ona bu durumda nasıl en ykn arkımı ayarlayabilceğimi sorardım
evet yaa haklısın denemek lazım.tabi onda yüz warsa hala arkini ayarla der yanee
__________________ Kenara koyduğum hayaller birer birer ölürken ben, senin için yaşıyorum!
sevip sevilmemek daha kötü sevilipte sevmedeğin zaman beni okadar etkilemiyo ama ben size daha kötüsünü söyleyeyimmi?sevipte sevilip sevilmediğinden emin olamamak.çünkü sonuçta en iyi karar kararsızlıktan iyidir.ne biterebilirisn ne devam edebilirsin arâfta kalma en kötüsü bence...
__________________ Geçmiş günden sızıp beynin tüm kıvrımlarında dolaşan;her yeni günle daha koyu! O,hem kızdırır can yakar; hem haz verir,iyi eder...!!! __________________________________________________ Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!
evet canımcım anlıyorum seni ya biliorum bencede kaldıramıyor insan delirtiyo bu durum tavrını koy bas git demesi kolay diceksin belki ama merak etme bende kolay olmadığını bilenlerdenim...
__________________ Geçmiş günden sızıp beynin tüm kıvrımlarında dolaşan;her yeni günle daha koyu! O,hem kızdırır can yakar; hem haz verir,iyi eder...!!! __________________________________________________ Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!