Bunun yaşla alakası yok ama nese aşk mutlu diilse bitirirsin olur biter uzatmanın manası yoktur mutlu ask vardır ayrıca mutsuzsada kısılerdedır sorun mutlu olmayı becerebılmek lazım oncelıkle
aşkın kimyasında acı var ne diosun sen böle olmasa aşk olmaz zaten ayrıca aşk biliosun ki emin değilim ama_ bit deyince bitmiyo sorun bu zaten canım benim
Her aşk acılıdır diosun yani bence sen mutlu aşk yaşamamışsın tabiki bittii zaman acı olur yada ne bilim bitmesine yakınken falan ama yani herşey yolundaykende aşk acılı falan diildir ve gayette mutludur bence
sencelere gelmeyelim bence ben ne dediğimi biliorum senin düşüncen sana benim düşüncem bana_konuyu kapattım ben kendi açımdan sölicemi söledim bu konu hakkında gerek yok başka cümle kurmaya....
Konu poisonous tarafından (18.08.2007 Saat 03:09 ) değiştirilmiştir..
yeah ne konu açarmış adamın biride.çok acıklı bir konu çoğu kişinin içini yakan (en başta da benim)yani koca sitede aşık olan kişi bu kadar az mı.bende aşığım demek isterdim ama bu o kadar basit bir şey değil.
__________________ MISSING ONE INSIDE OF ME DEATHLY LOST
Ya aynen yaaa ne kuyruk acısı varmış milletin bööle bi konu açılmasını bekliyo gibi bi dökülmüşsünüz bu kadar olur hehehe
Aşk acısız olmazmış yok bilmemneymiş boşverin abi bunlarla uğraşcağınıza oturun müzik yapın,dünya bizi konuşur o zaman....
__________________ Grup nonoşlar ve fifilerr basstaaa fatih ürekkk bateridee kuşum aydınn elektrodaa zakkumun solisttiiii veee vokalde bülent ersoyyyy