ya ben rock dinliyorum diye benim siyah giyinmem mi lazım? bence önemli değil bu. yani dış görünüşe yansıtmak. tabi kıro gibi giyinirsen ben buna kıro gözüyle bakarım. ama yani giyindiğim şeyin içime sinmesi lazım. kısacası dinlediğin müziği dışa yansıtmak önemli değil.
Konu primula tarafından (14.09.2007 Saat 00:52 ) değiştirilmiştir..
müziğimi dinlerim canım ne isterse de onu giyerim farklı olcam diye şunu bunu yapan milletin gözüne millet bana bakıo mu diye bakan tiplerden olcak halim yok.içimden ne geliosa onu giyerim
__________________ Geçmiş günden sızıp beynin tüm kıvrımlarında dolaşan;her yeni günle daha koyu! O,hem kızdırır can yakar; hem haz verir,iyi eder...!!! __________________________________________________ Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!
yaa insan yakşıtırdıı şeyleri giymeli ben mesela pastel renkleri yakıştrmam kendime (mor turuncu cırt yeşil fln) dinlediim müziin nerece payı war bunda bilmiorm ama yaa keremcemi dinleyen kızında böle bnm gibi giyinmesi uyuz ediyo beni
__________________ korkuyorum ruhumdaki bu kurulu orkestradan senin ritmine kapılmış çarpıyor durmadan...
bence pek de alakası yok hatta hiç bile diebilirim mesela ben bana bakan aşırı kokoş olduumu düşünebilir hatta öyleyim de görünüş olarak ama düşünce yapısı olarak alakam yoktur...yani aslında insan nasıl geliosa içinden öle davranmalı ama illa kıyafetlermle göstercem die bi çaba harcamamalı yani aa rock dnliorum kesinlikle 'deri takmalıyım oo pıyirsinkis olmassss' olmalıyım bence bu özentiliktir kesinlikle,yani mesela biraz kötü bi örnek olucak ama ismail yk da simsiyah giyiniyo ve kıyafetleri tamamen metal ve deriden oluşuyo peki sizce bu adam rock mı yapyoo???
__________________ Ben ve BEN başbaşa çukulata yiyoruz ve mutluyuz
Bence etkiLemeLi ya..Ne biLiim garip oLuo obur turLu..Yani örnegin rock dinleyen birisi kundura giyerse beyaz çorapLa beraber oLmaz bence..
I'm standing on the edge and waiting for the final shove.
yaa özellikle bugunlerde bu konuyu açtıgım için çok mutluyum--sebebi şudur---2 gün önce simpsonların filmini almak için adanamızın güzide gençlerinin takıldıgı!!!!!! gazipaşa adlı yere gittim--burası işte bildigimiz rockçı !!! ve metalci !!!! gençlerin gezdigi bir yerdir--orda kendimden ve ve türk gençlerinin şuanki durumundan ciddi manada igrendim--yau böle nebilim piercing takmayan küpe takmayan ne bilim converse giyemeyen herkes hor görülmekle birlikte bunları yapanlarda kendilerini cool!!!!! olarak görüolar---geçenlerde böle bi arkadaşla sohbet imkanı buldum dedim işte nie deldirdin şuranı işte bu kıyafetleri nie giydin-- bana cevabı ise gayet trajik olmakla birlikte ülkemizin şuanki durumunu özetliordu--" herkes giyiyor" ve devamında ise işte metal dinliorum ben metal dinleyenler böle giyinior bende böle giyinmessem metalci oldugmu anlamaslar---bu sözlere çok gülmemle birlikte çokda igrendim---yauu yani millet senin metalci oldugunu anlamassa nolcakkii sen gösteriş içinmi dinliosun o müzigi--veya saDece kızlara göstermek içinmi---veya bu kızlar nasıl insanlarki sadece metalci oldugu için bi insanı sevebilir--- danışıklı dövüş yani herkes bilior birbirlerinin sadece özenti oldugunu ama hiçbiri biribirine söleyemior---(yani bi yerini deldiren veya converse giyenlere lafım yok herks hürdür ve her deldiren özenti olcak die bişi yok ama böle gençler çogalmaktadır)
zaten conversenin çıkma sebebi amerikalıların ayaklarının çok büük olması ve büyük ayakkabılara çok para vermemek için böle ayakkabılar üretmişler---sonra ihraç fazlalarını bizim gibi 2. dünya ülkelerine vermişler--ee bizim bozulmaya hazır türk gençligide hemen havada kapıp bunu moda haline getirmiş---nese aslında benm içim daha çok doluda fazla yazmayı sevmem---eminim bu konuda içi dolu olan çok arkadaş var--------ayrıca yukarda belirttigim gibi her küpe piercing giyene özenti demiorum ki diyememde---sadece özenti gençlik büyüyor----
haklısın Salihcim ama merak etme akıllı kızlar itibar etmezler__özentiler özentileri çeker merak etme sen Özentiler sırıtır kendini beli eder boşa uğraşıolar bence Afferin sen çizgini bozma
__________________ Geçmiş günden sızıp beynin tüm kıvrımlarında dolaşan;her yeni günle daha koyu! O,hem kızdırır can yakar; hem haz verir,iyi eder...!!! __________________________________________________ Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!
yaa özellikle bugunlerde bu konuyu açtıgım için çok mutluyum--sebebi şudur---2 gün önce simpsonların filmini almak için adanamızın güzide gençlerinin takıldıgı!!!!!! gazipaşa adlı yere gittim--burası işte bildigimiz rockçı !!! ve metalci !!!! gençlerin gezdigi bir yerdir--orda kendimden ve ve türk gençlerinin şuanki durumundan ciddi manada igrendim--yau böle nebilim piercing takmayan küpe takmayan ne bilim converse giyemeyen herkes hor görülmekle birlikte bunları yapanlarda kendilerini cool!!!!! olarak görüolar---geçenlerde böle bi arkadaşla sohbet imkanı buldum dedim işte nie deldirdin şuranı işte bu kıyafetleri nie giydin-- bana cevabı ise gayet trajik olmakla birlikte ülkemizin şuanki durumunu özetliordu--" herkes giyiyor" ve devamında ise işte metal dinliorum ben metal dinleyenler böle giyinior bende böle giyinmessem metalci oldugmu anlamaslar---bu sözlere çok gülmemle birlikte çokda igrendim---yauu yani millet senin metalci oldugunu anlamassa nolcakkii sen gösteriş içinmi dinliosun o müzigi--veya saDece kızlara göstermek içinmi---veya bu kızlar nasıl insanlarki sadece metalci oldugu için bi insanı sevebilir--- danışıklı dövüş yani herkes bilior birbirlerinin sadece özenti oldugunu ama hiçbiri biribirine söleyemior---(yani bi yerini deldiren veya converse giyenlere lafım yok herks hürdür ve her deldiren özenti olcak die bişi yok ama böle gençler çogalmaktadır)
zaten conversenin çıkma sebebi amerikalıların ayaklarının çok büük olması ve büyük ayakkabılara çok para vermemek için böle ayakkabılar üretmişler---sonra ihraç fazlalarını bizim gibi 2. dünya ülkelerine vermişler--ee bizim bozulmaya hazır türk gençligide hemen havada kapıp bunu moda haline getirmiş---nese aslında benm içim daha çok doluda fazla yazmayı sevmem---eminim bu konuda içi dolu olan çok arkadaş var--------ayrıca yukarda belirttigim gibi her küpe piercing giyene özenti demiorum ki diyememde---sadece özenti gençlik büyüyor----
bu konuda salihe katılıyorum. millet özentilikten orasını burasını deldiriyo. bizim sınıfta bi arkadaş var. çocuk metalci ama metalciyim diye bi yerlerini deldirmiyo. kendini rahat hissettiği kıyafetleri giyiyo. bence herkes böyle yapmalı.
__________________ Ne yazarım ne söylerim
Ne konuşur ne gözlerim
Sadece durmuş dinlerim
Öyleyse ben BEN DEĞİLİM!
İstesek de istemesek de müzik tarzımız az da olsa giyimimizi etkiliyor.Mesela ben dışarıdan bakınca bir kişinin ne dinlediğini öğrenmek isterim.Hiç ummadığım bir suratın üstünde Metallica tişörtü görünce mutlu olurum ben mesela.Vay be derim içimden kimler de Metallica dinliyormuş diye.
Bir de ben dışarıdan bakınca kimin ne dinlediğini bilmek isterim.Örnek veriyim mesela.Benim üzerimde Pink Floyd baskılı tişörtüm var ve karşımdan gelen bir başkasının da üzerinde yine Pink Floyd baskılı başka bir tişört varsa ve benim yaşlarımda ummadığım tipte biriyse yine mutlu olurum.15 yaşlarında bu şehirde benden başka Pink Floyd dinleyen birisi varmış derim.
Not:Normal 15 yaşında bir kişi Pink Floyd dinlemez sarmaz ya da özentidir ondan sarmaz.(Ben de özentilik olarak dinlemediğimi vurgulamak isterim.Pink Floyd şarkılarıyla içtiğim zaman ağlayabilirm.)
Neyse fazla zırvalamayayım.(Benden önce yazılan yorumları okumadım...)
If you feel loneliness,
Call me!
I'm ready for you everytime...