Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Diğer > Off-Topic

Off-Topic Koskoca Forumumuzda Hiçbir Bölüme Uygun Olmayan Konularınız İçin:))

Anket: dinlenilen müzik tarzı giyimi etkilemeli mi?
Uyarı: Bu bir açık Ankettir, bu Anketi bütün Üyelerimiz görebilir ve oy kullanabilirler.
Cevap şıkları
dinlenilen müzik tarzı giyimi etkilemeli mi?

LinkBack Seçenekler Stil

dinlenilen müzik türü giyimi etkilemeli mi????
Alt 01.07.2007, 12:03   #1 (permalink)
Moderator

sepULTRAslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sepULTRAslan - MSN üzeri Mesaj gönder
dinlenilen müzik türü giyimi etkilemeli mi????

konu belli sizce dinlenilen punk.....rock...metal....arabesk gibi müziklere göre mi giyinmeli inssanlar...yoksa azda olsa etkilermi.....

MENTALİTY OF LE'COLA

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

.................
Alt 01.07.2007, 12:25   #2 (permalink)
Moderator

metalic_justice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

.................

konuyu sabitledim güzel konuya benziyordu ayrıca bir de anket ekledim ki güzel sonuçlar alınabilsin............................

bnm fikrim çok ta fazla etkilememeli, yani insan istediği gibi giyinebilir, ne yani ben rock dinliorum die kulaımı deldirip saçımı uzatmak zorunda değilim ya......

22 Temmuz Pazar günü saat 21:00... baş baş KKTC...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 01.07.2007, 14:45   #3 (permalink)
Kurban Fan

aniMAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aniMAL - MSN üzeri Mesaj gönder

ya aslında şöyle birşey var... yanı rock muzik asilik, aykırılık, veya protes bi tavır değilmidir. felsefesinde yokmudur böyle şeyler. simdi öyle olunca nasıl bi rock dinleyenler modası gibi bişiler ortaya çıkabiliyor yanı. madem aykırılık var herkes aynı şekildemi aykırı davranıyo. bi şekilde o kapağın altına girmişiz işte saclar uzun kımının, kupe, grup t-shirt leri faln, ayrı bi konu... ama bence etkilememeli hiçbir zaman...

Alt 01.07.2007, 15:01   #4 (permalink)
Kurban Fan

tanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tanya - MSN üzeri Mesaj gönder

ne biliim karar veremedim tam... ama sonuçta biraz da olsa etkiliyodur herkesi rock dinleyen biri kokoş gibi dolaşmaz etrafta ya da baştan aşağa toz pembe şeyler giymez. bir bütündür sonuçta dinlediin müzik, giyimin, konuşman, düşüncelerin hatta belki yürüyüşün bile... hani çok takmamak gerekse de etkiliyodur ucundan gibi geliyo bana

Alt 01.07.2007, 15:07   #5 (permalink)
Moderator

sepULTRAslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sepULTRAslan - MSN üzeri Mesaj gönder

hAyır benim demek istedigim yhani ben rockçıysam converse giyim bi yerimi deldirim uzun saç yapim veas arabesk dinliorum deri takilim falan mı olmalı amacımısss.....yhani sonrada ekleme şeler mi olmalı yoksa bunlar tamamen kolpalık mı????

MENTALİTY OF LE'COLA

Alt 01.07.2007, 15:29   #6 (permalink)
Kurban Fan

aniMAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aniMAL - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
tanya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ne biliim karar veremedim tam... ama sonuçta biraz da olsa etkiliyodur herkesi rock dinleyen biri kokoş gibi dolaşmaz etrafta ya da baştan aşağa toz pembe şeyler giymez. bir bütündür sonuçta dinlediin müzik, giyimin, konuşman, düşüncelerin hatta belki yürüyüşün bile... hani çok takmamak gerekse de etkiliyodur ucundan gibi geliyo bana

ya bende diyorum ki işte madem rock muziğin felsefesinde bi protes bi aykırı tavır var neden herkes aynı aykırılığı yapıyo... yanı neden herkes kaşını deldırıyo... bence etkılememeli hiçbir şekilde. neden tamamen pembe giyen birisi rock dinleyemez diye bi fikir olusuyo kafamızda. bu bende de mevcut herkeste oldugu gibi. yanı olamazmı, imkansız birsey mı bu bence değil ya neden olmasın ki yanı. ben declet konservatuarı türk halk müziği öğrencisiyim. nolucak şimdi sevdiğim grupları dinleyemeyecek miyim. sevdiğim ve yapmak istediğim için girdim ben o bölüme. rock dinlemeyi bırakmalı mıyım sizce???

Alt 01.07.2007, 20:03   #7 (permalink)
Moderator

metalic_justice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

forever rock

ya bence aykırılık falan önemli değil, insanın dinlediği müzik te çok önemli olmamalı, yani aykırı olmak istiyorsan davranışlarınla göster....... veya başka şeyler falan işte

22 Temmuz Pazar günü saat 21:00... baş baş KKTC...

Alt 01.07.2007, 20:13   #8 (permalink)
Uzaklaştırıldı

Alıntı:
korn666´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hAyır benim demek istedigim yhani ben rockçıysam converse giyim bi yerimi deldirim uzun saç yapim veas arabesk dinliorum deri takilim falan mı olmalı amacımısss.....yhani sonrada ekleme şeler mi olmalı yoksa bunlar tamamen kolpalık mı????
kolpalık degıl zaten rock dınlıyosan bıkere gosterısle gezemessın yanı senın tavrındır aslında anlatabıldıımmı yanı sen sırf dınlemek ıcın dınlemıyosundur heralde eger kendını rock metal gıbı muzıklerde bulduysan gayet cool gezersın converse olayını hıc acma zatn o tamamen yapı olayıdır pıer.dovme kupede eger senın ıcın bısey ıfade edıyosa yaptırmalısın mesela benım kolumda yazı var ispanyolca QUERİDA yazıyor bu argo olarak İNANÇ anlamına gelir ben bişeye inanıyosam ve gercekten benlıgımı o seye verdıysem bunu koluma yapardım kı yaptımda.hergun sıyah tshırtle gezerım mavı ıtalya formamda var bazende onla gezerım neden sıyah dersen hayat benı hıc sevındırmedı mesela ordan gelır altıma hep kırlıgorunumlu jeanlarım vardır sagda solda kullanıslı oldugu ıcındır bu..converse gıyerım cunku en rahatı o benım ıcın ayrıca cok ıyı dagıtılıyo rock gecelerınde ayagın burkulmuyo hehe

Alt 02.07.2007, 01:41   #9 (permalink)
Kurban Fan

roCk.cilekesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
metalic_justice´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
forever rock

ya bence aykırılık falan önemli değil, insanın dinlediği müzik te çok önemli olmamalı, yani aykırı olmak istiyorsan davranışlarınla göster....... veya başka şeyler falan işte
.sana katılıyorum ama insanın dinlediği müzik benim için çok önemli ama bunu kıyafetle değilde davranışla yansıtmasıda ayrı bir mevzu ama kıyafetinde etkisi var tabi.(yani bn sivri burunlu ayakkabı giyen insan rock dinliyorum dese inanmam.hatta gülerim bile)

bide dayı çok ei bi konuya değinmişsin ya.

Alt 02.07.2007, 04:09   #10 (permalink)
Super Moderator

bu konunun ayrı bir alt başlığı da farklı olmak için aynılaşan gençler bence. şu denilebilir giyim, aksesuar, makyaj kendini ifade tarzıdır ve insan bunları istediği, içinden geldiği biçimde kullanmalıdır. ama ben metal dinliyorum o zaman siyah giyinip, saçlarımı şöyle yapmalıyım demek bence pek doğru değil. şahsen kafama göre ne seviyorsam giyiyorum. insanların dinledikleri müziğe göre kendini kısıtlamaması lazım.

ama bunun nedeni bence özellikle ergenlikte insanların kendini bir gruba ait hissetmeyi istemesi. arkadaş edinirken ve insanlar hakkındaki ilk izlenimlerimizde kıyafetin önemi yadsınamaz. giyimle dinlenen müzik türünü yansıtmak(ya da göze sokmak) bununla çok ilintili bence.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil