| | Off-Topic Koskoca Forumumuzda Hiçbir Bölüme Uygun Olmayan Konularınız İçin:)) |  | dinlenilen müzik türü giyimi etkilemeli mi???? |  |
01.07.2007, 12:03
|
#1 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 964 | dinlenilen müzik türü giyimi etkilemeli mi???? konu belli sizce dinlenilen punk.....rock...metal....arabesk gibi müziklere göre mi giyinmeli inssanlar...yoksa azda olsa etkilermi..... | |
| |  | ................. |  |
01.07.2007, 12:25
|
#2 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Yaş: 16 Mesajlar: 621 | ................. konuyu sabitledim güzel konuya benziyordu  ayrıca bir de anket ekledim ki güzel sonuçlar alınabilsin............................
bnm fikrim çok ta fazla etkilememeli, yani insan istediği gibi giyinebilir, ne yani ben rock dinliorum die kulaımı deldirip saçımı uzatmak zorunda değilim ya...... | |
| |
01.07.2007, 14:45
|
#3 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 04 2007 Mesajlar: 115 | ya aslında şöyle birşey var... yanı rock muzik asilik, aykırılık, veya protes bi tavır değilmidir. felsefesinde yokmudur böyle şeyler. simdi öyle olunca nasıl bi rock dinleyenler modası gibi bişiler ortaya çıkabiliyor yanı. madem aykırılık var herkes aynı şekildemi aykırı davranıyo. bi şekilde o kapağın altına girmişiz işte saclar uzun kımının, kupe, grup t-shirt leri faln, ayrı bi konu... ama bence etkilememeli hiçbir zaman...
__________________ HERKESİ DOSTU BİLEN HERKESTEN KOPUK BİR BENNNNNN!!!!!! | |
| |
01.07.2007, 15:01
|
#4 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 53 | ne biliim karar veremedim tam... ama sonuçta biraz da olsa etkiliyodur herkesi rock dinleyen biri kokoş gibi dolaşmaz etrafta ya da baştan aşağa toz pembe şeyler giymez. bir bütündür sonuçta dinlediin müzik, giyimin, konuşman, düşüncelerin hatta belki yürüyüşün bile... hani çok takmamak gerekse de etkiliyodur ucundan gibi geliyo bana | |
| |
01.07.2007, 15:07
|
#5 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 964 | hAyır benim demek istedigim yhani ben rockçıysam converse giyim bi yerimi deldirim uzun saç yapim veas arabesk dinliorum deri takilim falan mı olmalı amacımısss.....yhani sonrada ekleme şeler mi olmalı yoksa bunlar tamamen kolpalık mı???? | |
| |  | |  |
01.07.2007, 15:29
|
#6 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 04 2007 Mesajlar: 115 | Alıntı: tanya´isimli üyeden Alıntı
ne biliim karar veremedim tam... ama sonuçta biraz da olsa etkiliyodur herkesi rock dinleyen biri kokoş gibi dolaşmaz etrafta ya da baştan aşağa toz pembe şeyler giymez. bir bütündür sonuçta dinlediin müzik, giyimin, konuşman, düşüncelerin hatta belki yürüyüşün bile... hani çok takmamak gerekse de etkiliyodur ucundan gibi geliyo bana |
ya bende diyorum ki işte madem rock muziğin felsefesinde bi protes bi aykırı tavır var neden herkes aynı aykırılığı yapıyo... yanı neden herkes kaşını deldırıyo... bence etkılememeli hiçbir şekilde. neden tamamen pembe giyen birisi rock dinleyemez diye bi fikir olusuyo kafamızda. bu bende de mevcut herkeste oldugu gibi. yanı olamazmı, imkansız birsey mı bu bence değil ya neden olmasın ki yanı. ben declet konservatuarı türk halk müziği öğrencisiyim. nolucak şimdi sevdiğim grupları dinleyemeyecek miyim. sevdiğim ve yapmak istediğim için girdim ben o bölüme. rock dinlemeyi bırakmalı mıyım sizce???
__________________ HERKESİ DOSTU BİLEN HERKESTEN KOPUK BİR BENNNNNN!!!!!! | |
| |  |
01.07.2007, 20:03
|
#7 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Yaş: 16 Mesajlar: 621 | forever rock
ya bence aykırılık falan önemli değil, insanın dinlediği müzik te çok önemli olmamalı, yani aykırı olmak istiyorsan davranışlarınla göster....... veya başka şeyler falan işte  | |
| |  | |  |
01.07.2007, 20:13
|
#8 (permalink)
| | Uzaklaştırıldı
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 22 Mesajlar: 113 | Alıntı: korn666´isimli üyeden Alıntı
hAyır benim demek istedigim yhani ben rockçıysam converse giyim bi yerimi deldirim uzun saç yapim veas arabesk dinliorum deri takilim falan mı olmalı amacımısss.....yhani sonrada ekleme şeler mi olmalı yoksa bunlar tamamen kolpalık mı???? | kolpalık degıl zaten rock dınlıyosan bıkere gosterısle gezemessın yanı senın tavrındır aslında anlatabıldıımmı yanı sen sırf dınlemek ıcın dınlemıyosundur heralde eger kendını rock metal gıbı muzıklerde bulduysan gayet cool gezersın converse olayını hıc acma zatn o tamamen yapı olayıdır pıer.dovme kupede eger senın ıcın bısey ıfade edıyosa yaptırmalısın mesela benım kolumda yazı var ispanyolca QUERİDA yazıyor bu argo olarak İNANÇ anlamına gelir ben bişeye inanıyosam ve gercekten benlıgımı o seye verdıysem bunu koluma yapardım kı yaptımda.hergun sıyah tshırtle gezerım mavı ıtalya formamda var bazende onla gezerım neden sıyah dersen hayat benı hıc sevındırmedı mesela ordan gelır altıma hep kırlıgorunumlu jeanlarım vardır sagda solda kullanıslı oldugu ıcındır bu..converse gıyerım cunku en rahatı o benım ıcın ayrıca cok ıyı dagıtılıyo rock gecelerınde ayagın burkulmuyo hehe | |
| |  |
02.07.2007, 01:41
|
#9 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 02 2007 Mesajlar: 567 | Alıntı: metalic_justice´isimli üyeden Alıntı
forever rock
ya bence aykırılık falan önemli değil, insanın dinlediği müzik te çok önemli olmamalı, yani aykırı olmak istiyorsan davranışlarınla göster....... veya başka şeyler falan işte  | .sana katılıyorum ama insanın dinlediği müzik benim için çok önemli ama bunu kıyafetle değilde davranışla yansıtmasıda ayrı bir mevzu ama kıyafetinde etkisi var tabi.(yani bn sivri burunlu ayakkabı giyen insan rock dinliyorum dese inanmam.hatta gülerim bile)
bide dayı çok ei bi konuya değinmişsin ya. 
__________________ GİVE PEACE a CHANCE | |
| |
02.07.2007, 04:09
|
#10 (permalink)
| | Super Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 02 2007 Mesajlar: 873 | bu konunun ayrı bir alt başlığı da farklı olmak için aynılaşan gençler bence. şu denilebilir giyim, aksesuar, makyaj kendini ifade tarzıdır ve insan bunları istediği, içinden geldiği biçimde kullanmalıdır. ama ben metal dinliyorum o zaman siyah giyinip, saçlarımı şöyle yapmalıyım demek bence pek doğru değil. şahsen kafama göre ne seviyorsam giyiyorum. insanların dinledikleri müziğe göre kendini kısıtlamaması lazım.
ama bunun nedeni bence özellikle ergenlikte insanların kendini bir gruba ait hissetmeyi istemesi. arkadaş edinirken ve insanlar hakkındaki ilk izlenimlerimizde kıyafetin önemi yadsınamaz. giyimle dinlenen müzik türünü yansıtmak(ya da göze sokmak) bununla çok ilintili bence.
__________________ mutluluk ölümü istemek mi? | |
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |