Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Diğer > Off-Topic

Off-Topic Koskoca Forumumuzda Hiçbir Bölüme Uygun Olmayan Konularınız İçin:))

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 10.11.2007, 09:44   #61 (permalink)
Moderator

sepULTRAslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sepULTRAslan - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
kaRamelakızZ=)´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bir kız olarak ve bu konuda yara almış biri olarak kesinlikle katılıyorum...konunun üstünden çoook geçmiş ama ben yeni gördüm benmde bi fikrim var ama sadece korn666 için deil yararlanmak isteyen herkes için:
ben olsam sevgilime kalp şeklinde bisürü kurabiye yapıp kalp şeklindeki şirin bi kutuya koyardım(bunda yemek yapma becerisi önemli tabii) ya da kendi ördüğüm yumuşacık,yün bi atkıyı verirdim,üstüne de en sıcak,hoş parfümümü sıkardım her boynuna dolayışında sıcaklığımı hisseder,her burnunu örtüşünde de kokumu hissedip beni hatırlar diye...
sen çok film izlemişsin yauşimdi herhangi bi erkk kurabiye yabcak atkı örecek üstünede parfüm sıkcakben böle bi erkk tanımadım şinciye kadar ama sen tanıdıysan ne mutlu sana...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 10.11.2007, 16:00   #62 (permalink)
Kurban Fan

tekinist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
korn666´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sen çok film izlemişsin yauşimdi herhangi bi erkk kurabiye yabcak atkı örecek üstünede parfüm sıkcakben böle bi erkk tanımadım şinciye kadar ama sen tanıdıysan ne mutlu sana...
Bence böyle bi erkek mevcut diil yeryüzünde

Tanıştım ÖZümle gerçek benle!!

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE TEKİNİZM

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 11.11.2007, 03:19   #63 (permalink)
Kurban Fan

кüв®α - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bi ilke imza atın o zaman beyler :P
ya bence cidden klasik olcak ama hediye önemli değil bencede yaa sevdiğini eğer ona hissetirebiliosan hediye sevginin yanında hiç kalır. yani almazsam hakkımda düşünür diceksiniz belki ama ben kendime göre sölüorum almaması aksine hoşuma giderdi yeter ki sevildiğimi hissediim sevgim karşılıksız olmasın ha ama eğer doğum günüyse söz konusu ufak tefek içinden ne geçiosa alırsın verirsin
"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK

ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU..

Alt 22.11.2007, 02:10   #64 (permalink)
Kurban Fan

kaRamelakızZ=) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaRamelakızZ=) - MSN üzeri Mesaj gönder
Talking

Alıntı:
sepULTRAslan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya ben zaten kendi yapacaklarımdan bahsediyorum,erkek arkadaşımın bana deil ne biliyim zaten bu kadar da yumuşak olmasın sevgilim yani ne öle yumoş yumoş yün örme,sert olsun ama ben ona yumuşacık atkı örüp yumuşatayım(yalnız ortada sevgili yok sadece hayali var hehe...) ayrıca bunu filmlerde fln görmedim yani tamamıyle kendi hayal dünyam

Alt 22.11.2007, 02:37   #65 (permalink)
Moderator

sepULTRAslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sepULTRAslan - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
kaRamelakızZ=)´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya ben zaten kendi yapacaklarımdan bahsediyorum,erkek arkadaşımın bana deil ne biliyim zaten bu kadar da yumuşak olmasın sevgilim yani ne öle yumoş yumoş yün örme,sert olsun ama ben ona yumuşacık atkı örüp yumuşatayım(yalnız ortada sevgili yok sadece hayali var hehe...) ayrıca bunu filmlerde fln görmedim yani tamamıyle kendi hayal dünyam
wauuw snn hayal dünyası baya gelişmiş yauama öle atkı örme falan eskide kaldıbiras daha orjinal fikirler beklioruz senden

Alt 22.11.2007, 16:32   #66 (permalink)
Kurban Fan

KURBAN'e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KURBAN'e - MSN üzeri Mesaj gönder

bnceee söLe bi armany kot aL ne diorm ben yha hehe bnce en iisi üzerine ikinizin ismi yazıLı bi t-shirt al simdi yazdırıLabiLinio yha

KiRaLık MeZaR !!

Çince ögrenmeye ÇaLısan Vize KURBAN'ı bir ögrenji

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil