yock yhaff hala ultra yaratıjı bişiler göremedim fala hepiniss çok saolun ama maalesef....t-shirt almak istemiorum çünkü babası beni bilio(ama nası biliO))video olayı çok bayaııııı......helikopter hakkında bişi demiorum o tam bomba fikir))hala zamanım war backlioırum çok teşkur ediorum----arada en sevdigi grup sepultura yhani imza şansım yock
yock yhaff hala ultra yaratıjı bişiler göremedim fala hepiniss çok saolun ama maalesef....t-shirt almak istemiorum çünkü babası beni bilio(ama nası biliO))video olayı çok bayaııııı......helikopter hakkında bişi demiorum o tam bomba fikir))hala zamanım war backlioırum çok teşkur ediorum----arada en sevdigi grup sepultura yhani imza şansım yock
yaw daha napalım o kadar fikir var işte seç beğen al =) ozaman videoyu biraz geliştirelim =) videoyu hazırla sen istediğin türde... sonra sinemaya git anlaş orda kimle anlaşman gerekiyosa... kzı da al filme götür =) sinemada girsin araya video =)
en azından helikopter kiralamaktan daha ucuz olur =)=)
yoqqq fala bu sitede performans düşüqlüü war daha halaa fiqir yoqq arkadaşlar lütfen....bni yine son gün girip"snn kadar kıymetli bişi bulamadım ama snn kadar güsel bişi buldum ayagına yatıp bi gülle yatıştırmayın yardım edin
ohhhooo dayı adamlar haklı madem öle bişi
istiyon bu fikirler süper tabi yapabilene.ama istiyosan yani beni bulabilecek bir yerdeysen senle ikinisin kolyesini yapabilirim.buldum
ona ebru yap kendi ellerinle.abooo bn olsam en güzel hadiye.
__________________ MISSING ONE INSIDE OF ME DEATHLY LOST
Sevgilim bana bi demet papatya alınca yetiyor..Ama süpriz yapmak istiyorum diyorsun..Diyorsun da biz senin koşullarını bilmiyoruz ki..Benim bi arkadaşım bir film çekmişti..Filmde sürekli kız arkadaşının yanına gitmeye çalışıyordu..En sonunda da varıyordu..Komik bir filmdi..Ama tabi kız arkadaşı oynamadı, süprizdi bu film çünkü..Filmin en sonunda da, tanıdığı tanımadığı herkese sırayla aynı cümleyi söyletti..''nevzat selin'i seviyor''..Nerdeyse bir yüz kişi nevzat selini seviyor diyordu videoda..Bence çok güzel bir fikirdi..Bu tarz bir şey yapabilirsin belki..
__________________ fiatımı sorma
çal beni bu dünyadan..