| | Off-Topic Koskoca Forumumuzda Hiçbir Bölüme Uygun Olmayan Konularınız İçin:)) |
26.11.2007, 20:23
|
#21 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 576 | Alıntı: tekinist´isimli üyeden Alıntı
Pc ım var tek sevdıım seyım odada zatem kıtaplar cdler fılmler falan hepsı dolap denebılecek bı yerde duvarlarda baştan sona kadar ÖZLEM TEKİN var abartmıorum görenler bilir  | o fotoğrafları buraya koysan inandırıcı olur aslında
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you Sonsuzluk önümdeydi hep;ama gidemedim senden uzağa... ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı... O benim dünyam...17251725^18 (L) | |
| |
26.11.2007, 23:55
|
#22 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 07 2007 Yaş: 18 Mesajlar: 1.193 | Alıntı: hiperocktif´isimli üyeden Alıntı
o fotoğrafları buraya koysan inandırıcı olur aslında | Koysammı acaba  | |
| |
27.11.2007, 00:20
|
#23 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 1.020 | annemlerin misafirler için aldıgı çift kişilik yatagı odama aldırdım  sonnraa benm yatagın yanında eski yatagım ark.lar falan bizde çok kalır onlar yatıo orda...sonra devasa ve tamamını bitirdigim bi kitaplık....içinde elbiselerimin bulundugu ve hala isminin gardırop mu gardolap mı oldugunu anlayamadıgım dolapp war.....duvarlarımda ise 1 tanesinde sadece lincoln bi tanesinde galatasarayın 2005-2006 yılı posterleri bitanesinde futbolcularn resmi bitansindede paf futolcularının resmi war....bide arada bayaa büyükçe yani bayaa büyükçe graffitici bi ark.tan hediye olarak aldıgım metallica yazısı war onn altındada metallicanın elemanlarının resmleri war...işte bölee benm oda...
__________________ geçiçi bir süre servis dışı | |
| |
28.11.2007, 11:42
|
#24 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 11 2007 Yaş: 20 Mesajlar: 37 | dağınık... b.k içinde...
bi gitar war,babam tarafından alt teli koparılıp lince uğratılmış;geziyor o da sağda solda bazen yerde...hatta bazen tawanda falan...
duwarlar poster...
bissürü bardak,dibi artık küflenmiş 
kitaplarım war(sartre we nietzsche... pek sewerim)
bilgisayarım war interneti olmayıp buyuk bi müzik içeriği olan...
sonr da bi b.k yok belki wardır unutmuşumdur:.. | |
| |
29.12.2007, 15:06
|
#25 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 11 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 143 | İkİ Yatak, Bİr Elbİse Dolabi, İkİ Komİdİn, Bİr Şİfonyer, Bİ ÇaliŞma Masasi Ve Kİtaplik, Bİrde Tabİkİ Bİlgİsayar Masasi, 4 Duvarin DÖrdÜde Posterlerle Dolu, BÖle İŞte........
__________________ ++BRİNG ME TO LİFE++ No I WaNNa FaLL iN LoVe!!!! | |
| |
07.02.2008, 23:41
|
#26 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Yaş: 16 Mesajlar: 168 | kapının hemen yanında biLqisayar masası,yanında çok sevqiLi kLavyem ve qitarım,onLarın yanında dolabım we onun yanında çaLışma masam.kapının karşısında aynam ve incik cıncıımın oLduu kçük sehpa onun yanında yataım.duvarımda 2 adet hayko cepkin posteri=)bde fLayımn 5. sınıfta yaptıı bi resim=)
__________________ çok üzüLme çok susma çok darıLma çok ağLama çok da kitap okuma çok terleme çok yoruLma girdapLarında boğuLma yaLnızLığına çok da alışma Dedi Annem...=)) ----<<Yemin ederim azcık içtim, bu haLim doğuştan | |
| |
07.02.2008, 23:48
|
#27 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 02 2008 Mesajlar: 29 | kare ye yakın enine dikdörtgen 1 oda..
kapıdan girince;hemen sağdan başLayan dier duwara kadar uzanan çimen yeşiLi fiLm kapLatıım 1 kapaı aynaLı doLap,hemen 2 adım sonra pc&çaLşma masası kapınn dibinden başLadıı soLdaki duwara dayanmış..
masanın sağ tarafı 3 rafLı 2 çekmeceLi kitapLık gibi,1Leşik yani.
karşı duvarda pencere onun önünde enine duran yataım.
odanın sağındaki duwarda çekmeceLi-aynaLı şifonyer we onLa doLabın arasında küçük baLkonumun kapısı..
duwarLar yuwarLak kabartmaLı duwarkaıdı,mor,koLon daha küçük yuwarLakLı we yeşiL(pencerenn her 2 yanındaki duwarLar koLonLar) yataımın ayak ucundaki boşLukta gitarLar ve okuL çantam,başucundaki boşLukta resim dosyam(:
biTTi:P | |
| |  | |  |
26.05.2008, 22:55
|
#28 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 04 2008 Mesajlar: 99 | yatağım yanında dolap ve kütüphane niteliğindeki çalışma masası duvarda çizdiğim resimler arkadaşlarımla yaptığım çizimler ve çektiğim fotoğraflar gittiğim yerlerin arkadaşlarımın kuzenlerimin benim fln köşede pano o panodada gidelecek yerlerin adresleri bazı notlar ve posterlerim en sevdiğim charlie chapline posteri ,kurt ve nirvana posterleri, nazım posteri şiirleriyle birlikte ve film afişlerim biri karayip korsanları biri sweeney todd ve her daim heryere saçılan kitaplarım kıyafetlerim her yerden çıkabilirler yatağın altından kıyıdan köşeden heryerden  ve kuklalarım onlarda tavandan aşağı doğru sarkıyo anlıcanız odada hiç boş yer yok tek sıkıntı pc odamda değil 
__________________ Come as you are, as you were,
As I want you to be
As a friend, as a friend, as an old enemy...
** *Isterseniz yanlıs düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düsünün ...! ** *
LEGENDS NEVER DİE .... ( efsaneler asla ölmez ... ) | |
| |  |
27.05.2008, 12:02
|
#29 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 04 2008 Yaş: 20 Mesajlar: 48 | bir yatak+1 çekyat war pc masası üstünde ne ararsan war. ayna giysi dolabı. 32 ekran tw war ama bozuk çalışmıo =( 4 tane poster(amonamarth,blackmessiah,nirvana,vega(çok sewıyorum o kadını ama ewli =(.. )
1 tane kitabım war ( dar agacında 3 fidan...) | |
| |
27.05.2008, 12:29
|
#30 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2008 Yaş: 21 Mesajlar: 19 | karman çorman bir oda nerden başlasam bilemiyorum yatak 3 kitaplık dolap pc gitar müzik seti komidin -kapının arkasında kirli sepeti var duvarlarda çerçeveler oluyor ve babamın yaptığı resimler birde cd ve kasetler var yerlerde bukadar
__________________ Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ] | |
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |