| | Off-Topic Koskoca Forumumuzda Hiçbir Bölüme Uygun Olmayan Konularınız İçin:)) |  | hadi odanızı tarif edin(uzun yazmayı sevenlere |  |
28.03.2007, 19:55
|
#1 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 02 2007 Yaş: 15 Mesajlar: 68 | hadi odanızı tarif edin(uzun yazmayı sevenlere siizn odalarınzda neler var ???
vala benm odamda 4 poster +1 ayna+calışma masası+bilgisayarıımmm+yatağım var
vee birsürü kitap...
__________________ sana boynumuzu eğeriz sanma hakkımızı gelir alırız zorla saklayacak yuzun yok, yok rüyanda görsen inanma........ | |
| |
28.03.2007, 19:59
|
#2 (permalink)
| | Super Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 680 | Odam yok.. Olsa napcan hem?? 
__________________ The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.. | |
| |
28.03.2007, 21:19
|
#3 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 02 2007 Mesajlar: 74 | çalısma masası- bilgisayar masası- 3 poster- yatak- kitaplık (kutuphane gibi oda haaa ) onun disında yerlerde hiç eksik olmayan giysilerim ve bi kaç okul kitabı var bu kadar 
__________________ yalanım varsa doğrusunu sen söyleeeee!!!!
Konu hElİoS!!! tarafından (23.02.2008 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir..
| |
| |
28.03.2007, 22:42
|
#4 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Yaş: 16 Mesajlar: 621 | masa, iki tane yatak, masada yığılmış kitaplar, 2 rafı benim 2 rafı kardeşimin olan bi kitaplık (bana ait bi rafta kitaplar dierinde arada bi lazım olan eşyalar var), bi de dolabım var. orda ne ararsan var o yüzden hiç sormayın.
pC salonda ama  | |
| |
13.06.2007, 20:14
|
#5 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 53 | odamda 9 poster ,bi çalışma masası,1yatak+1 çekyat, kitaplık ve akabinde bi sürü kitap, yataımın solundaki duvarda(saydım) tam 34 tane gitar resmi,çalışma masasının kenarında bir adet normal gitar, 1 giysi dolabı ve üstünde yazılar+ o 9 posterden 1 kaçı, 1 adet küçük tv ve küçük masanın üstünde bi klavye...(özet  ) | |
| |
29.06.2007, 15:37
|
#6 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Yaş: 15 Mesajlar: 933 | iki yatak, çalışma masası ,bilgisayar masası , bilgisayar, 55 ekran televizyon ,bi koltuk, giysi dolabı , kitaplar ...
__________________ Ne yazarım ne söylerim
Ne konuşur ne gözlerim
Sadece durmuş dinlerim
Öyleyse ben BEN DEĞİLİM! | |
| |
20.07.2007, 22:27
|
#7 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 547 | böleeee hallinden hiçde msmnun olmayan üstü tıklım tıkış bir pc masası
içinden her an herşeyin çıkabileceği kapasiteye sahip bir kıyafet dolabı
kapının arkasında periyodik tablo üstünde postitlerim ve notlarım
akvaryumdan printer a çerçeveden şarj aletine geniş ürün yelpazesine sahip masa
hayko,ogün sanlısoy,direct ve bilimum ıvır zıvır poster.notlar
birde etrafa dağılmış abuk suubuk şey=)
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you Beyaz ten,siyah saç bu bağlamda en büyük Beşiktaş 
Fikirden dolayı Küb'üme teşekkürler... http://img73.imageshack.us/img73/6113/image009ah1.jpg KURBAN olmaya adayız | |
| |
21.07.2007, 10:21
|
#8 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 04 2007 Yaş: 20 Mesajlar: 105 | 120 poster orta boy kucuk boy buyuk boy felan dolap var bılgısayar masası muzık setı artı gitar anfisi elektro gitar yatak kitaplık basket potası bir tane koltuk yane cok sıksgım her yer dolu
__________________ ***!!!DuMaNiAK!!!*** | |
| |
22.07.2007, 14:23
|
#9 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 02 2007 Mesajlar: 394 | odammı şeyy uzun yaw nasıl anlatıım nrdn başlıım şeyy bi yatak artık bi ranza oluck maleseff nese bi çalışma masası bi baştn bi başa kitaplık bi köşede batery (bagetlerimin yeri ayrı hehe) nese duvarlarım koyu mavi 12 tane dev poster (genelde LP) öle işte tabi girişte bide dikkat köpekler ve özentiler giremes yazıo öle işte ay bide giysi dolabı gerçi pek andırmıyo bnm sayemde ama 
__________________ ηυя. .
Konu çatlak_baterist tarafından (22.07.2007 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir..
| |
| |
06.08.2007, 22:05
|
#10 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 904 | pc masası,altında dağınık bi şekilde duran dergilerim,yanında gitarlarım,gecen ay kapağını kırdığım giysi dolabım,üstünde notlarım ,muse we avril lavigne posteri,duvarda envai çeşit poster,üstünde her boya uygun pantolonlarım bulunan yatağım(odanın sağ tarafı toplu sol tarafı dağınık çünkü sağ taraf kardeşime ait her ne kadar sadece uyumak için kullansada) we son olarak üzerinde makyaj mazemelerim,iPodum,bilekliklerim,rozetlerim we kardeşimin resmi bulunan bir masa
__________________ Kenara koyduğum hayaller birer birer ölürken ben, senin için yaşıyorum! | |
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |