şimdiye kadar 3 tane muhabbet kuşum oldu ve hepsi ben tatile giderken bıraktığım yerde öldü. 4. de kardeşim doğduğunda evde tüy müy olmasın diye başkasına verdik bayağı bir balığım oldu ama ne yazık ki onları da akvaryum iyi durulanmadığı için kaybettim . 2 tane de su kaplumbağam vardı ve onları da taşınırken bıraktım bi yere. hala ordalar (sanırım yaşayan tek hayvanlarım o 2si ve kuşum ). bi kere de kardeşim son balığıma aşırı yem vermişti. hayvancağızda tabi balık hafızası. doymak bilmediği için öldü o da sanırım biraz cani yim hayvanlar konusunda
benim hep renk renk japon balıklarım oldu ya çoksewiorm onları ama şimdi yok beslediim bi balığım en kısa zamanda alcam amaçok tatlılarewde bi tabe kanarya war şu an...geçen sene de bi kaplumbağam wardı adı bedriyeydi ama kış uykusuna yattı soora öldü ya
benım köpegim vardı komsunun oglunu ısırdı dıye babam sanayının oraya koydu guvercınlerımız vardı hepsini birilerine verdık tavsanımız vardı ne oldu mechul tatıle gitmeden akrabalara vermıştık gerisin hatırlamıyom sonraaaa cıvcıv vardı tek kaldı dıye ölduuu sonra balıklar vardı onlarda öldu muhabbet kusları vardı ama aldık öldu aldık kaçtı şimdi gene balıklar ve bi tanede muhabbet kusumuz var adı nevzat ayrıca balıklar uredi ne guzel dim ya benım çenem mi açıldı acaba yaa ??
__________________ HAYATA HEP GÜL NE OLURSA OLSUN İNADINA GÜL
YENIDEN DOGUP GELSEM COCUK KALIR BUYUMEZDİM ACILAN PENCEREMDEN YINE SENI SEVERDIM
ayyy bende yarın balık alyorum isimleri şimdiden hazır Bıdık ile Bıdış olcak ay çok mutluyum.Benm geçen sene kuşum wardı adı Şeker di. ama öldü ühühühüh=(Hayvanları çok seviyorum ama annem hamstr almama izin vermedi alamadım balık almaya karar verdimm=)=)