vala bilmiyorum en azından şu ''oha falan oldum '' tipinde olmadığıma şükrediyorum tanrıma ya haksızlık yapmayın arkadaşlar var öleler koca ünide görüyorum ama benim gibilerde vardır heralde hı ufacık bi ihtimalde olsa vardır yane inanın varız biz tükenmedik dahae tabi bu durumda değerlerimizinde bilinmesi gerek neslimizin tükenmemesi için dimi ama:P
ölemi peki canım sen inanma sadece biz hala nefes alıp veriyoruz o babta söledimreklam falan diil aslında neyse canım ben zaten inandırmam gerkeni 1yıl önce anathema konserinde inandırdım umarım sende bigün inanırsın birileri inandırır))
o bırılrı daha dunya userınde yasamıo veya yasamıcak emın olabılırsın benım sate bırılerıne ınanmak gebe bı problemım yok ayrıyetten gene reklamlar anathema konserı falan
reklam?neyse arkadaşım sırf muhalefetsin ha boşver takıl sen mutlu olcaksan ok bütün kızlar aynı ama kızlarda erkeklerde birbirine muhtaç siz olmasaydınız biz biz olmasaydık siz olmasdınız dayanışma içinde olmalıyız bence
ben hec bı kıza veya kımsenın kımseye muhtac olduumu dusunmuyorum sacma muhalıfet konusuna gelınce ne edıım ınsan ların kendıne osgu dusun celerı vardır ve onlarda kısılık denıo bısım orda o yusden muhalıfet olıım ben ııdır