tabi ki var. ama bence kaset çıkarmak için şu an deli gibi uğraşan birçok grup kaset çıkaranlardan kat kat iyiler. mesela 84 kaset çıkarırken üçnoktabir in kasedi nasıl olmaz anlamıyorum. kaset çıkaran saçma gruplara bakarak yorum yapmak doğru olmaz bence.
ayrıca, kötü gruplar her yerde olur. hatta kasette çıkarırlar. türkiye nin bunlardan tek farkı müzik şirketlerinin ağırlıklı olarak kalitesiz kasetleri para kazanmak için basması.
bu da başka bir noktaya ulaştırıyor bizi,türk insanı genel olarak müzik kültürünü bilmiyor. müzik kültüründen habersiz insanları kekliyorlar manga süper bir grup diye mesela. yani, eğitim şart kardeşlerim.

ne iyidir ne iyi değildir lütfen öğretin, gösterin.
bir başka noktada şudur ki etraf orjinal kaset almayan, konsere gitmeyen yani türk rock müziğine bir şekilde katkıda bulunmayan gençlerle dolu. imkanı olmayan gruplar nasıl kaset yapsın. ne yazık ki bu piyasa para üzerine kurulu.
son bir noktada bir rica, yanlış anlama korn666 uzun zamandır yazacaktım sana denk geldi. arkadaşlar en azından ve özellikle başlıklarda türkçemize özen gösterelim lütfen. başlıklar gözü çok rahatsız ediyor sonra.
iç ses: ya da ben deliyim. bana batıyor. hımm... neyse